2777
2789
عنوان

بیاین باهم لاغرشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3927 بازدید | 409 پست

من قدم۱۵۷وزنم۷۳ 

میخام تا عید۶۵بشم البته کمی دور از انتظاره چون کم کاری تیرویید دارم و به سختی کم میکنم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک برنامه کرفس کرک شده یا بدون اشتراک دارم  هر کسی وزن و قدش را بگه تا ساعت 10 شب کالریش را ...

سلام استارتر

قد۱۶۴ وزن ۶۰.۵۰۰

میخوام بشم ۵۰

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

به دوستاتون هم بگین تو نی نی سایت

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

من هستم ولی نه به کالری شماری  من از امروز شروع کردم و به خودم قول دادم فقط به شرط گرسنگی بخورم به محض سیر شدن دست از غذا خوردن بکشم و بدون محدودیت یعنی در وقت گرسنگی هر چی دوست داشته باشم مجازم به خوردنش   امروز که سخت نبود 

من هستم ولی نه به کالری شماری  من از امروز شروع کردم و به خودم قول دادم فقط به شرط گرسنگی بخورم ...

باش

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
۱۵۸ قد ۶۲ وزن

سلام عزیزم شما 1124 کالری مصرف میکنین 98 روز با 30 دقیقه ورزش و 10 تا دراز نشست

سلام عزیزم شما 1124 کالری مصرف میکنین 98 روز با 30 دقیقه ورزش و 10 تا دراز نشست

وزن ایده ال شما 54.9 کیلو هست با برنامه کرفس

ممنونم .پس تا عید نمیشه

میتونم کنم ولی زیر هزار میشه اون وقتم اگه بیشتر بخوری میمیری تو  کرفس گفته با این ماهی 2 و نیم کیلو کاهش وزن

ممنونم .پس تا عید نمیشه

هستی پانیذ جون به لیستم اذافه کنم