2777
2789
عنوان

دختر خواهرم

138 بازدید | 12 پست

سلام دوستان..

من خواهرم ۹ سالشه..از بچگی خودش و می مالوند هر کاری کردیم دکترا گفتن خودش خوب میشه اما الان بزرگ شده بازم همون کار و می کنه...به نظرتون چی کار کنیم باهاش؟خود ارضاییه؟خطر داره...مامانم خیلی نگرانه..اخه چجوری بهش بگیم که روش باز نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه مامانم می گه روش باز میشه...بهش بگیم برا چی میریم مشاوره؟به مشاوره چی بگیم اخه؟

خب اینطوری که بد تره

باید بهش بفهمونید که کارش زشته

یعنی چی روش باز میشه

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

۹ساله دیگه باید مستقیم بهش بگین عفونت و خارش نداره؟ 

اگه خودارضایی هم نباشه چن وقت دیگه تبدیل میشه به خودارضایی حتما از یه روانشناس کمک بگیرید

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
آخه مامانم می گه روش باز میشه...بهش بگیم برا چی میریم مشاوره؟به مشاوره چی بگیم اخه؟

همینایی که اینجا گفتیو به مشاوره بگو

شرایطم به مشاور بگو بگو نمیخام روش باز بشه و ایچیزا

به مشاور ساده توضیح بدین اون خودش می‌دونه چطور بهش بگه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اره راس می گین باید ببریم مشاوره مرسی ازتون فقط دوستان مامانم نمی خواد آبجیم بفهمه ما می دونیم این و ...

عزیزم اول خودتون برید مشاوره و مساله رو باهاش مطرح کنید ابجیتو مرحله اول نبرید

بعد خود مشاور راهنمایی میکنه چکار کنید

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...