2777
2789

تهرانه یا کرج🤦‍♀️

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای خوبیه همسایه های خوب و ارومی داریم من بدی ندیدم از محل زندگیمون 

خونتون نوساز بوده؟از کی ساکنید؟

من چون اطراف اکثرا نوساره و هنوز تحویل ندادن همشونو یکم دو دلم🤔

خداروشکر⁦♥️⁩🌺

اره عزیزم نو سازه ۴ساله اینجاییم از قبلم میشناختم.اره اینجا همشون نو سازن . پیمانکارش شرکت ترکیه ای کوزو هستش. نقشه ی خوبی داره خونه هاا.  همسایه هامونم ادمای بد و لات و لوتم نیستن.به شخصه خودم یبار از پشت زدم به ماشین یه اقایی بنده خدا حتی از ماشینشم پیاده نشد.درصورتی که سپرش داغون شد.ولی اگه جای دیگه بود دعوا میشد.