2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 136203 بازدید | 986 پست

سلام رویا بانو امیدوارم حالتون خوب باشه.خدا رو شکر زندگی خوبی با همسرم دارم مرد خوبیه.یه مسئله ای که هست اینه که مکالمات ما خیلی کم شده و محدود شده.بیشتر درباره مسائل مالی شده.چیزایی که برای خودم بخرم چیزایی که بچه ها احتیاج دارم.و مواد غذایی و وسایل که خونه احتیاج داره.با اینکه همسرم اصلا خسیس نیست،گاهی پیش میاد که بهم  میگه تو همش یه چیزی میخوای.یا هزینه هایی که من برای خودم میکن رو دائما میگه این منو ناراحت میکنه.ممنون میشم منو راهنمایی کنید

سلام رویای عزیزم 

امیدوارم که حالت خوب باشه و کنار خانوادت بهت خوش بگذره 

رویا جون ما خیلی وقته که از گلبوته جون خبری نداریم 

واقعا دلمون براش تنگ شده 

لطفا اگه خبری ازش دارین ما رو در جریان بزارین

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام رویای عزیزم  امیدوارم که حالت خوب باشه و کنار خانوادت بهت خوش بگذره  رویا جون ما خی ...

درود بانو 🌹

ممنونم 

بله من هم دلتنگ گلی هستم ولی متاسفانه خیلی وقته ازش خبری ندارم 

اگه خبری بهم رسید که حتما میام اینجا میگم 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام  خیلی ممنون از کامنتاتون واقعا یه حسی درونم ایجاد شد و بعد خوندنش  تازه انگار پی برد ...

از اول تاپیک رو بخون جوابت رو پیدا میکنی

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویا بانو امیدوارم حالتون خوب باشه.خدا رو شکر زندگی خوبی با همسرم دارم مرد خوبیه.یه مسئله ای که ...

درود بانو 

نگران نباش این مورد برای همه پیش میاد یه مقطع از زندگی دچار چنین حالتی میشیم ولی مهم اینه که متوجه بشیم و رفعش کنیم 

رفتار شوهرت از همین نشات میگیره خیال میکنه دیگه براش مهم نیستی از این طریق داره یاد آوری میکنه که هنوز دوستت داره و انتظار داره بیشتر بهش توجه کنی و محبتت رو نشون بدی 

به ماها از کودکی یاد ندادن حرفمون رو مستقیم بزنیم 

شما باید توی خونه موقعیت ایجاد کنید نه اینکه منتظر باشید پیش بیاد چون هرگز این اتفاق خودبخود نمیوفته 

بچه مشغله ی کاری و....جای همه چیز رو گرفته ما خودمون باید گاهی همه رو کنار بزنیم و یه زنگ تفریح برای هم درست کنیم 

من شرایط زندگی شما رو نمیدونم که برات مثال بزنم ولی کارهایی که خودم کردم 

به بهانه پیاده روی با هم خلوت میکنیم حتی به بچه ها نمیگیم میریم پیاده روی چون گاهی تقاضا میکنن که ما هم میایم میگیم جایی کار داریم 

تنها میریم ولی میریم کافه یا رستوران خوش میگذرونیم😊بعدم هم برای بچه ها غذا میگیریم میبریم خونه 

هر وقت مسافرت میریم امکان نداره که یه روزش کلا برای خودم و شوهرم نباشه.... میریم میگردیم اونم تنهایی 

توی خونه فاصله نشستن رو کم کردم و تقریبا کنارش میشینم همیشه و به بهانه کار یا ....سر صحبت باز میکنم 

خیلی شوخی و کارهای خنده دار میکنم براش 

وسط صحبت دستشو میگیرم 

اگه شوهرت اوایل هیچ عکس العملی نکرد نا امید نشو کم کم میاد تو خط و وقتی تو ساکتی اون شروع میکنه 

درود بانو  نگران نباش این مورد برای همه پیش میاد یه مقطع از زندگی دچار چنین حالتی میشیم ولی مه ...

رویاجون من مشکل اصلیم الان اینه که وقتی پیش اقوام همسرمم نمیتونم خودموکنترل کنم وصحبت نکنم،البته اصلاپرحرف ووراج نیستم،کم حرف میزنم ولی خیلی جاهابه نظرم خیلی واجب نبوده حرفام یابه غیبت کشیده شده،واقعاازدست خودم خسته شدم که نمیتونم کنترل کنم😣

درود بانو  نگران نباش این مورد برای همه پیش میاد یه مقطع از زندگی دچار چنین حالتی میشیم ولی مه ...

میشه لطفا سوال من رو هم که بالاتر پرسیدم جواب بدید؟خواهش میکنم

من خیلی استرس دارم

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
درود خدمت دوستان عزیزم 🌹🌹 از اینکه تاپیک قفل بود عذر میخواهم ولی احتیاج به کمی دور بودن و استراحت ...

سلام بانوجان

چه خوش برگشتین😍

اگر دوست داشتین، عزیزان رو ارجاع بدین به تاپیکی که مطالبتون رو جمع آوری کردم

یا اینکه خودتون تاپیک جدید بزنین و pdf  مطالبتون رو بذارین

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

سلام رویا جون من ۱۸ سالمه چند ماه دیگ قراره برم سر خونه زندگی خودم،شوهرم مرد خوبیه،اعتیاد و اینام ند ...

درود عزیزم🌹اول ببخش که پستت رو جا گذاشتم این اتفاقها زیاد میوفته و حمل بر بی توجهی من ندون عزیزم 

شما تقریبا هم سن پسر خودم هستی و انتخاب و ادامه این زندگی با نظر خودت هست ولی پست زیر رو بخون و فکر کن

........

اصولا در سن 18 سالگی و یا دقیق تر بگم زیر بیست و پنج سالگی انتخاب ها دقیق و حساب شده نیست ...بر اساس شواهد صورت نمیگیره ....

مثلا رفتار پدر و مادر طرف با هم چه جور هست؟

یا رفتار پدر و مادر با خود نامزد 

رفتار خواهر و برادرها 

وقتی دو نفر با هم نامزد میشن فقط دوست دارن هر جا میرن تنها باشن اینه طبیعیه ولی لازمه ازدواج نیست 

اتفاقا باید بیشترین رفت و آمد رو با خانوادش ترتیب بدید زیرا زوایای رفتاری و نوع برخوردها در همین دور همی ها خودشو نشون میده ...خیلیا میگن خب همه اشکال یا مشکلی در رفتار و خانواده دارن اینجوری باید اصلا ازدواج نکرد ...جواب =همه مشکلات اهمیت دارن ولی برخی از اونا ضربه اساسی به پایه زندگی مشترک میزنه و باید اونها رو مد نظر داشته باشید 

مثلا مشکلات روانی ارثی که بسیار مهم هستن 

الان شما انتخابت رو کردی و مشکلاتی رو مشاهده کردی حالا باید دید آیا قابل حل هستن یا نه .

تجربه من که دهه 40 رو رد کردم میگه وابسته بودن افراطی به مادر اونم از طرف مرد متاسفانه قابل درمان نیست یا بسیار بسیار سخت خواهد بود و روح خودتون بسیار آسیب خواهد دید 

اگه همین اول کار تونستید مرز بین زندگی مشترک و احترام به خودتون و مادر شوهرتان رو ایجاد کنید و شوهرتان گوش کرد امیدی هست ولی اگه مقاومت کرد 

این مرد اصلا علاقه ای به استقلال نخواهد داشت 

دست بزن هم با زیر سقف رفتن راحتتر و بیشتر خواهد شد پس شما دو تا مشکل دارید که میتونه برای یک عمر زندگی شما رو تحت شعاع قرار بده 

من وقتی تصمیم گرفتم برگردم به زندگی یکی از دلایل محکمم همین قوی و مستقل بودن شوهرم بود و اینکه خانواده دوست بود (الویت اولش زن و بچه بود و هست )

شرایط رو سنجیدم و دیدم میتونم بقیه مسایل رو درست کنم و پا پیش گذاشتم 

حالا با تمام این مسائلی که گفتم خودت تصمیم بگیر 

حتی اگه شوهرت قبول کنه بیاد پیش مشاور کار بلد و حرفش رو گوش کنه و عمل کنه اینم عالیه 

🔴🔴🔴🔴ولی نکته مهم در موفقیت شما اینه که همه اینا قبل از رفتن زیر یک سقف صورت بگیره و شما خواسته هاتو همین الان اجرا کنی 

سلام بانوجان چه خوش برگشتین😍 اگر دوست داشتین، عزیزان رو ارجاع بدین به تاپیکی که مطالبتون رو جمع آ ...

درود بانوی بزرگوار 🌹🌹🌹ممنونم عزیزم 

حتما, پیشنهاد خوبی دادید 

در اولین فرصت این کار رو انجام میدم 💗💗

درود بانوی بزرگوار 🌹🌹🌹ممنونم عزیزم  حتما, پیشنهاد خوبی دادید  در اولین فرصت این کار ر ...

خواهش میکنم❤🙏🙏مرسی از شما

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

درود عزیزم🌹اول ببخش که پستت رو جا گذاشتم این اتفاقها زیاد میوفته و حمل بر بی توجهی من ندون عزیزم&nb ...

ممنون که جواب دادی عزیزدلم

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

درود ب رویای عزیز خوش اومدین چقدرخوشحال شدم پستتونو دیدم امیدوارم همیشه شادسلامت موفق باشید🌺🌺

رویا جان شما همیشه مثل یک مادرهمراه بودین ب ما کمک کردین واقعیتش یه مسئله ای جدیدا ذهن منو درگیر کرده شوهرم ب همراه خانوادش میخواستن یک ساختمان بزرگ و چند واحدی بسازن هرکسی دریک طبقه زندگی کنه شوهرم بامن مشورت کرد ک بریم یا نه یکسال پیش من قبول کردم چون شرایطمون سخت بود گفتم زودترصاحب خانه بشیم بعداز یکسال شرایط ما خیلی بهتراز قبل شده ومنم به شوهرم گفتم بیا مستقل بخریم تا کارساخت ساز ساختمان شروع نشده نظرت چیه برای مستقل بودن بهشون بگو ک مشترک نمیخوای بسازی شوهرم گفت باید دربارش فکر کنم بعد باهم حرف میزنیم یه هفته ای میگذره هنوز صحبتی بامن نکرده من فکر میکنم براش سخته ب پدرش بگه ک مامستقل میخریم از یه طرفم ب من نمیتونه رک بگه ن باید با خانوادم بسازم حس میکنم شوهرم سردوراهی مونده ک دل منو ب دست بیاره یا حرف خانوادشو ردکنه ولی چیزی نمیگه رویا جان نظرشما چیه من چی بهش بگم؟؟ ک راحت تر اروم تربشه بتونه با خانوادش صحبت کنه چون احترام زیادی برای خانوادش قائل انگار مخالفتش حمل بر بی احترامی می دونه بنظرشما من این وسط چیکارکنم تا شوهرم راحت ترقبول کنه مستقل شیم ؟؟درحال حاضر مستقل هستیم خیلی باهاش حرف زدم ک من حتی با خانواده خودمم دلم نمیخواد توی یه ساختمان باشم همه باید مستقل باشن ولی حس میکنم حرفام کافی نبوده ببخشید طولانی شد 🌹🌹

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
درود ب رویای عزیز خوش اومدین چقدرخوشحال شدم پستتونو دیدم امیدوارم همیشه شادسلامت موفق باشید🌺🌺 روی ...

درود بانوی عزیز 

ممنونم بخاطر اظهار لطفت 🌹

در کنار بیان خواسته باید سر حرفت بمونی ولی در عین حال صبور باش و مهربانی رو بیشتر کن ...بیشتر بهش توجه کن ...

مدام تکرار نکن از خانوادش بد نگو مثلا نگو اگه نزدیک هم زندگی کنیم مشکل پیش میاد 

دلیل رو خودت و زندگی مشترک خودتون بیان کن بگو مستقل بودن به نفع ماست و من اینجوری دوست دارم 

خیلی حرفا ها و کارها میشه کرد با توجه به سبک زندگی و نوع اخلاق شوهر  و نقطه ضعف هایی که داره 

ولی اصرار زیاد و گفتن مداوم و بداخلاقی و....سم هست برای رسیدن به خواسته ی شما 

شرایط شوهر شما جوری هست که باید صبورتر باشی و بهش مهلت بدی تا راهش پیدا کنه 

انشالله که موفق باشید .

درود بانوی عزیز  ممنونم بخاطر اظهار لطفت 🌹 در کنار بیان خواسته باید سر حرفت بمونی ولی در عین ...

سلام رویای عزیزم..ببخشید ی مردی میتونه بازم عاشق بشه؟ینی میخوام بگم که عشق نوجوانیش بیشتر در قلبش میمونه یا عشق ۲۵ سالگی به بالا،میشه راهکار بدید برای اینکه مردی رو بشه عاشق کرد؟ی مردی دقیقا که خصوصیاتش مثل همسر شماست