ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب آره الان اون خوشبخت ترین آدم دنیاست بخدا خیلییییی خوشبخت و خوشحال و شاد و خلاصه زندگیییییی ...
خب ارزششو داره؟؟؟؟مگه عشق نباید دوطرفه باشه؟نیدونم سخته ها مسی ک قبلا داشت ب من این حرفا رو میزد توو اون حال توو دلم میگفتم اینا همش شعاره ولی زمان بهم ثابت کرد شعار نبود واقعیت بود و خیس کردم ،ب آدم ها ب اندازه ارزششون بها بده ن باندازه معرفتت
شرمنده من الان نسبت به همه پسرا حس بدي دارم😂نميتونم بات بحرفم
بِدرک 🤣
فقط می خواستم بگم لازم نیست از یادش ببری میتونی ی تصویر خوب ازش تو ذهنت درست کنی لازم نیست بهش برسی همین که ازش ی بت درست میکنی و بهش فک میکنی از همه چی بهتره از نظر من البته
بالاخره دردم باید بکشی وقتی قبول میکنی میری تو رابطه این دردشم قبول کن البته همیشه دردم نیست اگه واقعا دوسش داشته باشی دوریشم قشنگ برات
وجدان درد نداشته باش،حتما ب ی نتیجه ایی رسیدی ک کات کردی ک برای خودت منطقی بود .اگر احساسی بخوای نگاه کنی اگر خدای نکرده الان کات نمیکردی ده سال دیگه بخاطر همین دلیل کوچیکی ک کات کردی توی زندگی مشترک قابل گذشت نبود و با بچه کات میکردی چی؟اونجوری ک آینده چند نفر عمیقأ خراب میشد