2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توافقی بود آخرین لحظه داشتیم گریه میکردیم هر دو بخدااااا گفت گریه نکن تو نمیتونم ترکت کنم اینجوری ...

قشنگ دركت ميكنم خيلى سخته انگار جاى يه چيزى خالى ميشه تو زندگى ..💔

اره فکر می‌کنی ولی هنوز مثل اول ک براش گریه نمیکنی؟ب این فکر کن ک اون الان حالش خوبه و داره خوش میگذ ...

خب آره الان اون خوشبخت ترین آدم دنیاست 

بخدا خیلییییی خوشبخت و خوشحال و شاد و خلاصه زندگیییییی میکنه 

قشنگ دركت ميكنم خيلى سخته انگار جاى يه چيزى خالى ميشه تو زندگى ..💔

🚶‍♀️❤️

نمیدونم چطور فراموش کنم :) 

نمیشه

فک کنم تنها در صورتی که ازدواج کنم فراموش میشه

بعد از اون خیلی درخواست داشتم اصلااااااا نمیتونم خودمو کنار کس دیگه ای تصور کنم

اصلا 

اصن به درخواست های بقیه فکرم نکردم 

ندیده نشناخته رد

خب آره الان اون خوشبخت ترین آدم دنیاست  بخدا خیلییییی خوشبخت و خوشحال و شاد و خلاصه زندگیییییی ...

خب ارزششو داره؟؟؟؟مگه عشق نباید دوطرفه باشه؟نیدونم سخته ها مسی ک قبلا داشت ب من این حرفا رو میزد توو اون حال توو دلم میگفتم اینا همش شعاره ولی زمان بهم ثابت کرد شعار نبود واقعیت بود و خیس کردم ،ب آدم ها ب اندازه ارزششون بها بده ن باندازه معرفتت

شرمنده من الان نسبت به همه پسرا حس بدي دارم😂نميتونم بات بحرفم

بِدرک 🤣

فقط می خواستم بگم لازم نیست از یادش ببری    میتونی ی تصویر خوب ازش تو ذهنت درست کنی   لازم نیست بهش برسی   همین که ازش ی بت درست میکنی و بهش فک میکنی از همه چی بهتره از نظر من البته 

بالاخره دردم باید بکشی  وقتی قبول میکنی میری تو رابطه این دردشم قبول کن   البته همیشه دردم نیست  اگه واقعا دوسش داشته باشی دوریشم قشنگ برات 

باعت میشه بی نیاز و پخته بشی 

اینم از نظر من  🙃

اگرم نخواستی بازم بدرک🤣

اخه خودم تمومش كردم اين سختش ميكنه واسم عذاب وجدان دارم همش انگار 😞😔

وجدان درد نداشته باش،حتما ب ی نتیجه ایی رسیدی ک کات کردی ک برای خودت منطقی بود .اگر احساسی بخوای نگاه کنی اگر خدای نکرده الان کات نمی‌کردی ده سال دیگه بخاطر همین دلیل کوچیکی ک کات کردی توی زندگی مشترک قابل گذشت نبود و با بچه کات میکردی چی؟اونجوری ک آینده چند نفر عمیقأ خراب میشد