2777
2789
عنوان

چاقی صورت

155 بازدید | 20 پست

بچه ها من بیست سالمه بعد شربت سیپروهپتادین خریدم روزی یبار میخورم کسی بوده ازش استفاده کرده باشه و نتیجه بده براش روزی چند بار باید خورد بنطرتون

اگر زشت هستین از این عینکا که گنده هستن و نصف صورتو میپوشونن بزنین بلکه به زیباسازی شهر کمک کنه من خودم ماسک جوشکاری میزنم.من ترامپم با من بحث نکنین 

خاب اوره ها

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا چرا ترامپ؟،😐😂

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

شیرخشک خوبه شنیدم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
چطوری استفاده کردی  شیرخشک رو چ مارکی و طعمی چ جوری؟ژله رو چ وقتایی چ مقدار؟

من شیر خشک نان ۳ خریدم

روزی یک لیوان دو پیمانه میریختم تو اب جوش

بعضی وقتام دو تا لیوان که جمعا میشد ۴ پیمانه

تو ۵ روز نیم کیلو رفتم بالا

ولی بعد یه مدت ادامه ندادم اما اون چاقی که پیدا کردم برنگشت

ژله رو هم هر چقدر که دلم میخواست میخوردم ولی میگن بهتره صبح ها بخوری اما سعی کن بعد از غذا بخوری

شیر خشکم بعد از غذا بخور

فقط خیلی استفاده نکن یعنی همون روزی دو تا پیمانه یا نهایتا ۴ تا کافیه چون بیشتر از اون ضرر داره

من دکترم قرص ای ویژل ۱۰۰ و امگا ۳ هم داد یه مدت مصرف کردم اونام خوب بودن

ولی بابد نسخه داشته باشین چون مصرف زیادش خوب نیست 

و اینکه شیر خشک کلا بدن و چاق میکنه فقط روی صورت تاثیر نمیذاره

اگه میخواین فقط روی صورت تاثیر بذاره باید ماسک درست کنین بزنین روی صورت ولی طول میکشه تا پر شه صورت 

من شیر خشک نان ۳ خریدم روزی یک لیوان دو پیمانه میریختم تو اب جوش بعضی وقتام دو تا لیوان که جمعا می ...

اها مرسی عزیزم ❤❤❤مزه شیرخشک  بد نبود؟بونمیداد؟

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
آره خیلی خوبه من استفاده کردم خیلی تاثیر داشت هم شیر خشک هم ژله 

چجوری مصرفش عزیزم؟ 

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏