2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلاً در هفته دو روز یا سه روز رو بخونین و یه تقویم داشته باشین که خط بزنین ،یا مثلاً موقعی که وقت آزاد دارین بخونین که خسته نشین مثلا بگین اگر یه هفته نماز قضا خوندم یه جایزه میگیرم ،مثلا برای خودتون چیز بخرین

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
من که برای پدربزرگم 3سال داشت دادم یک بنده خدایی خوند 

چند تومن گرفت ؟امسال دادین؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

منم تازه نمازخون شدم😔تقریبا یکساله ۲۶ سالمه فکرشو بکننننننن

باید همه اشو قضا کنم تا خدا ببخشه

قبلا هم هروقت خوشم میومد میخوندم ک اونارو حساب نمیکنم چون معلوم نیست جمعا شاید تو عمرم چندماه خونده باشم قبل این

ولی خب ب نظرم ی دفتر بردار و جدول بکش نماز،صبح و اینا و هرروز،هرچندتا ک میتونی بخون و علامت بزن سرسال جمع کن

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

منم تازه نمازخون شدم😔تقریبا یکساله ۲۶ سالمه فکرشو بکننننننن باید همه اشو قضا کنم تا خدا ببخشه قبل ...

خدا حتما میبخشه عزیزم  

منم همینطور به جز چند سال بقیه ی نمازامو هروقت دلم میخواست میخوندم الانم هروقت یادم میفته فکر میکنم این نمازامم به دلم نمیشینه تصمیم گرفتم شروع کنم به قضا کردن هرچند که خیلییییی برام سخته

ان شاالله که هردومون بتونیم  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز