sianas مدیر استارتر عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 2183 عنوان صدای سوت گوش 477 بازدید | 25 پست خانمای گل کسی بوده که اینجا مشکل فکی داشته باشه گوشش صدا بده بعد با درمانش صدای گوشش خوب شده باشه ؟؟؟ ممنون اگه اطلاعاتی دارید در اختیارم بذارید خیلی نگرانم 1399/11/24 | 15:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhi_mehr_mahi عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 1675 گوشاتو باید ساکشن کنی گوشای منم همینجوری بود رفتم دکتر شستشو دادم مَن فَقَ وَختي میجَنگَم كِ مُطمَئِنَم بَرَندِه میشَم!
sianas مدیر استارتر عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 2183 گوشاتو باید ساکشن کنی گوشای منم همینجوری بود رفتم دکتر شستشو دادم بعد خوب شدین بی دلیل اینجوری شد ؟ چند وقت بود صداش عزیزم؟ صداش مثلا مثل چی بود برای شما گلم
dokhi_mehr_mahi عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 1675 بعد خوب شدین بی دلیل اینجوری شد ؟ چند وقت بود صداش عزیزم؟ صداش مثلا مثل چی بود برای شم ... صداش مثه بوق ممتدهبا گوش پاک کن گوشمو تمیز کردم بعد اینجوری شد دو روز اینجوری بودم خیلی اذیتم میکرد آخرش رفتم دکتر مَن فَقَ وَختي میجَنگَم كِ مُطمَئِنَم بَرَندِه میشَم!
sianas مدیر استارتر عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 2183 صداش مثه بوق ممتده با گوش پاک کن گوشمو تمیز کردم بعد اینجوری شد دو روز اینجوری بودم خیلی اذیتم میکر ... آره دقیقاااا چقدر سخته حالا خوبه شما خوب شدید خیلی ها خوب نشدن با اینکارم
sianas مدیر استارتر عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 2183 صداش مثه بوق ممتده با گوش پاک کن گوشمو تمیز کردم بعد اینجوری شد دو روز اینجوری بودم خیلی اذیتم میکر ... رفتین دکتر معاینه کرد چی گفت که شستشو دادین اخه من قبلا قبل صدا ولی زمان زیادی نیست رفتم دکتر گفت پرده گوشم تمیزه
dokhi_mehr_mahi عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 1675 آره دقیقاااا چقدر سخته حالا خوبه شما خوب شدید خیلی ها خوب نشدن با اینکارم بعد که از دکتر اومدم صداها خیلی اذیتم میکردنتو گوشام پنبه گذاشتمدو روزه خوب شدم مَن فَقَ وَختي میجَنگَم كِ مُطمَئِنَم بَرَندِه میشَم!
dokhi_mehr_mahi عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 1675 رفتین دکتر معاینه کرد چی گفت که شستشو دادین اخه من قبلا قبل صدا ولی زمان زیادی نیست رفتم دکتر ... فقط گفت گوشتو باید شستو شو بدم مَن فَقَ وَختي میجَنگَم كِ مُطمَئِنَم بَرَندِه میشَم!
sianas مدیر استارتر عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 2183 بعد دکتر صدای سوت ممتدت خوب شد عزیزم صدای اطرافیان اذیتتون میکرد؟
sianas مدیر استارتر عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 2183 [QUOTE=176847858]فقط گفت گوشتو باید شستو شو بدم[/بعد دکتر صدای سوت ممتدت خوب شد عزیزم صدای اطرافیان اذیتتون میکرد؟
dokhi_mehr_mahi عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 1675 [QUOTE=176847858]فقط گفت گوشتو باید شستو شو بدم[/ بعد دکتر صدای سوت ممتدت خوب شد عزیزم صدای ... آره خوب شد صدای سوت فقط صداهای بلند اذیتم میکرد مثه بستن در ماشین و بلند حرف زدن و...اینا مَن فَقَ وَختي میجَنگَم كِ مُطمَئِنَم بَرَندِه میشَم!
sianas مدیر استارتر عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 2183 شستشو گوشت مال خیلی وقته عزیزم؟ می خوام بدونم چقدر گذشت دیگه بعدش باز اونجوری نشدی
sianas مدیر استارتر عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 2183 آره خوب شد صدای سوت فقط صداهای بلند اذیتم میکرد مثه بستن در ماشین و بلند حرف زدن و...اینا شستشو گوشت مال خیلی وقته عزیزم؟ می خوام بدونم چقدر گذشت دیگه بعدش باز اونجوری نشدی دکتر گوش و حلق و بینی رفتی عزیزم
dokhi_mehr_mahi عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 1675 شستشو گوشت مال خیلی وقته عزیزم؟ می خوام بدونم چقدر گذشت دیگه بعدش باز اونجوری نشدی دک ... مال ۳ سال پیشه وقتی کار شست وشو تموم شد از رو صندلی ک پاشدم سرگیجه داشتم چنتا آبمیوه خوردم بعد ۲۰ دیقه خوب شدم دیگه گوشام اونجوری نشدبله دکتر گوش و حلق و بینی رفتم مَن فَقَ وَختي میجَنگَم كِ مُطمَئِنَم بَرَندِه میشَم!
sianas مدیر استارتر عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 2183 مال ۳ سال پیشه وقتی کار شست وشو تموم شد از رو صندلی ک پاشدم سرگیجه داشتم چنتا آبمیوه خوردم بعد ۲۰ دی ... چه خوب خداروشکر که نتیجه گرفتی عزیزم اسم دکترت یادت هست منم برم پیشش کجا بود ؟البته من تهرانم نمیدونم شما کجایید