2777
2789
عنوان

ای وی اف

105 بازدید | 13 پست

دوستان من پنج ساله ازدواج کردم وطبق گفته پزشکان امنوره اولیه هستم طبیعی با دارو چند بار اقدام کردم ولی نصف ونیمه رها کردم همسرمم با ای وی اف  راضی نمیشد الان راضی شده میخوام برم آرش که هزینهام کمتر بشن بنظرتون چیکار کنم باراول مثبت بشم خودم ۲۵ سالمه همسرمم ۳۵ عکس رنگی هم انداختم گفت مشکلی نداره رحم از نظر اندازه ولولهاش ذخیره تخمدانمم ۳/۵۸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعی که اقدام میکردم با امپول هاش ام جی تعداد فولیکولام خوب بودن مثلا ۶ تا ۱۸-۱۸-۱۹-۱۹-۲۰-۲۰ داشتم

طبیعی بدون آمپول فولیکولات چند بود؟مشکلتون چیه؟

منم به زودی مامان میشم مطئنم یه بچه خوشگل و سالم وصالح شبیه ومنو باباش  
زیاد رشد ندارن من امنوره هستم با قرص پری میشم

آها اینطوری نمیدونم چون خودم در آستانه آی وی اف بودم خدا لطف کرد با یه حجامت بعد۷سال حامله شدم

خداروشکر خیلی ناامیدم

نه دیگه از الان ناامید نباش خدا هروقت بخاد میده منم تو اوج نا امیدی بودم با یه آی یو آی منفی

نه دیگه از الان ناامید نباش خدا هروقت بخاد میده منم تو اوج نا امیدی بودم با یه آی یو آی منفی

اخه هر کی بامن ازدواج کرده بچهاشون بزرگن دومیم حاملن انگار مسابقه دارن

[QUOTE=176845881]میترسم نشه از ای وی اف میترسم چون پروسش طولانیه هزینشم زیاده[/QUOTE

دیگه راهیه که باید بری 

بسپارش به خدا با امید برو جلو اگه کوچک ترین استرسی داری اقدام نکن چون استرس کل زحماتت دو به باد میده

👭عشقای مامان تا ابد عاشقتونم 👭