2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پری هام نامنظمه،این ماه آمپولhcg وhmgزدم کلی قرص خوردم،هیییچ علائمی ندارم فقط دو روز پیش لکه صورتی دیدم بعد چند ساعت قطع شد امروز بی بی چک زدم منفی شد،۶روز از پری میگذره ،کسی مثل من بوده ک باردار شده باشه اون ماه،،،حالم بده

دختر خیلی خیلی زود زدی!! نا امید نشو

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

ایشالا که هر چی خیره برات اتفاق بیوفته عزیزم ولی بی بی منم منفی بود حتی تا ده روز بعد از موعدم رفتم دکتر گفتم باردار نیستم بی بی منفی دارو بهم بده پری بیاد قبول نکرد گفت تا جواب آزمایش منفی نیاری دارو نمیدم رفتم آزمابش دادم بتام1241 بود کلا شکه شدم الانم تو هفته ی نهم هستم

عضو گروه 🌻رز زرد🌻 وزن فعلی 62 وزن هدف 55
ایشالا که هر چی خیره برات اتفاق بیوفته عزیزم ولی بی بی منم منفی بود حتی تا ده روز بعد از موعدم رفتم ...

خداروشکرعزیزم برای منم دعاکن واقعاتحت فشارم

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡