2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تكرار نداره؟

الان tv24 نشون میداد

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
شاید بخاطر بارداریمه

شما حساسي نرو پر بازديدا اين چند روز ، كنجاو نشيا نرو، من حالم بد شده از صبح سرم درد گرفته

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
الان tv24 نشون میداد

من يه وقتايي شانسي ميديدم الان دو هفته بود اصلا خبري نبود فكر كردم پخش نشده چيزي

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
من فقططططط گرررریه     کردم تازه اروم شده بودم ...لعنت به دنیا....چه اهنگی هم رصا خوند و ع ...

خب ببین میگن رفتار من طبیعی نیست...داغ علی انصاریان طبیعی نیست،من تنها نیستم توو حال دیشبم

خب ببین میگن رفتار من طبیعی نیست...داغ علی انصاریان طبیعی نیست،من تنها نیستم توو حال دیشبم

من به قدرررری این هشت روز گریه کردم شاید باورتون نشه چندباری بخاطر اروم شدن مجبورشدم سیگار بکشم من که متنفر بودم از بوی سیگار سرکار که دیگه اصلاااااا تمرکزی روی کارم ندارم ...همسرمم با من داغون شد اون خیلی واقع بینه ولی با مرگ علی بهم ریخت بددددجور  ...من تو بچگیم خیلی دیده بودمش همسابه مادربزرگم اینا بودن یادم نمیره اصلا اون موقع هارو....از بس حالم این چند روز بد بود گریه میکردم دخترم میگفت مامان مگه این فامیلمونه تو انقدر ناراحتی براش ....ولی فهمیدیم خدا وقتی کسی رو خیلیییی دوس داشته باشه اینحوری میبره که حال ی کشور رو بد کرد با رفتنش ...یجورایی رفتنش طلایی بود خدا خیلیییی دوسش داشت....فقط اونحا که میگه کاش واقعا دنیا ی ایستگاه داشت ادم پیاده میشد سوزوند منووووو با این حرفش     

من به قدرررری این هشت روز گریه کردم شاید باورتون نشه چندباری بخاطر اروم شدن مجبورشدم سیگار بکشم من ک ...

واقعن با رفتنش از هر خونه ای یه برادر گرفت انگار،از هر مادری پسر گرفت،خدایی نمیدونم کی با رفتنش کنار میایم.اسم شوهرمم علیِ،دیشب بعد برنامه صداش زدم علی،جوابم که داد بهش گفتم‌ اسم تو هم علیِ،اسمت هر چی بود من الان این لحظه علی صدات میزدم چون اشتباهی اسم علی انصاریان اومد به زبونم،هی صدای حسینی و صادقی توو گوشم بود که میگفتن علی

واقعن با رفتنش از هر خونه ای یه برادر گرفت انگار،از هر مادری پسر گرفت،خدایی نمیدونم کی با رفتنش کنار ...

عزیزم ...اره واقعاااا خیلیارو داغدار کرد....فقططط تنها دعام مادرشه که خدا کمکش کنه همین