2777
2789

نکشیدم ولی تو کتابا نوشته سیگار کشیدن کاری زشته😶

آره بخاطر نیکوتینشه ک ی آرامش موقت میده به آدم

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیگار ادمو‌ اروم میکنه ولی تنها ی لحظه ست

مثل این میمونه که تو ی مسئله جلوت بذارن وتو نمیخوای حلش کنی در نتیجه صورت مسئله رو پاک میکنی 

سیگار مثل این میمونه که خودتو گول بزنی

بذار برم بکشم بیام بگمت

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

اصلا اروم نمیکن

سیگاری میش برا پوستت ضرر دار

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖

اره و همون نیکوتین باعث میشه بدنت بهش معتاد بشه و مجبور بشی دائم بکشی

ببین از من میشنوی اصلا همون یه بارم نکش

چون دیگه بعد از اون برات راحت میشه و یهو به خودت میای میبینی کنار گذاشتنش برات خیلی سخته

لا اقة لنا.
کوردی؟!

بلی،چطور؟؟

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙