2777
2789
عنوان

خیانت به شوهر

2515 بازدید | 16 پست

ب نظرتون بخشیده میشه؟ دوستم به همسرش خیانت کرده البته همسرش خیلی باهاش بدبوده وازلحاظ مالی وعاطفی وخیلی چیزا کم گذاشته توسن خیلی پایین ازدواج کرده وبیماری روحی شدیدداشت وفکرکرده که اونجورجبران میشه وبچه نداره وبخاطرهمین متاسفانه فکرای منفی سراغش اومده الان میگه حس گناه داره روانیم میکنه راهکاری دارین .بیارم خودکشی کرد بااقرص ولی نمردشوهرش خیلی آدم چشم پاکیه متاسفانه خواهرشم فوت شده بود مادرشم خیلی ساله مرده کلا آدم تنهاییه به جزمن باکسی درارتباط نبودوالبته الانم من هم ازش دورم چون توشهرخودمون نیستمتوان شرایط وانگارخودشومیخواست اونجوراروم کنه البته من روبعدادرجریان گذاشت من نمیدونم چی بگم چون خودم هم خطاداشتم وحس میکنم من راهکاربلدنیستم 

☹☹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما ک همش از بیچارگیش گفتی خیانتش و هرزگیشو پوشوندی😐

آخه رفتارش خوبه وواقعاشوهرش ازاون آدمای بی عرضه س وخیلی اخلاقش بده ولی فقط چشم پاکه اینم راه طلاق نداشت چون هیچکس رونداشت

☹☹
آخه رفتارش خوبه وواقعاشوهرش ازاون آدمای بی عرضه س وخیلی اخلاقش بده ولی فقط چشم پاکه اینم راه طلاق ند ...

زنا حتی محصنه حق الله 

میتونه توبه کنه و لازم نیست به کسی بگه 

فقط دستشو بذاره رو زانو و تغییر اساسی به خودش و زندگیش بده 

شاید زندگیش از صد تا آدم معمولی بهتر بشه 

خدا الرحم الرحمین

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
خیانت معنای واقعیش اینه که با اینکه شوهر داره با یکی دیگه هم در ارتباط هست....ورابطه جنسی با دومرد&n ...

مشکلش اینه که بعدازظهر گناه به من زنگ میزنه وگریه میکنه منم میگم دیگه نکن توبه کن کلی نصیحت میکنم ولی فایده نداره دلمم براش میسوزه چون واقعاقبلاادم خوبی بود

☹☹

توجیه نمیکنم ولی زن ب شدت نیاز عاطفی داره و اگه این نیاز عاطفی از طرف همسرش براورده نشه زن ضربه بدی میبینه. ایشون توی اون لحظه چاره دیگه ای نداشتن اما الان هم کار درستی نیس ادامه دادن وقتی خودشون پشیمونن بهتره ی جوری برای همسرشون جبران کنن و کم کم زندگیشونو بسازن

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
توجیه نمیکنم ولی زن ب شدت نیاز عاطفی داره و اگه این نیاز عاطفی از طرف همسرش براورده نشه زن ضربه بدی ...

ببین شوهرش بیکاره وظاهرشم زشته کم حرف خانواده خرجشوومیده خانمش خیلی سره آزادبخت ازدواج کردباهاش والبته دوسش داشت ولی الان هیچ حسی نداره بهش ومقصرشوهرش بوده الان خوب شده ولی مطمئنم که بازم اینوارومیکنه میگه خودمواونجورگول میزنم ولی بعدش پشیمانه میگه میدونم کارم اشتباهه ولی واقعا احتیاج به هم صحبت دارم

☹☹