2777
2789
عنوان

دختر متفاوت

1165 بازدید | 68 پست

از وقتی نی نی سایت ثبت نام کرده‌م فکر می‌کنم با همه خیلی فرق دارم. قبلنم میدونستم ولی الان میبینم چه قدر نوع زندگیمون فرق داره. گاهی فکر میکنم اگر راجع به نوع زندگیم بگم همه قضاوتم میکنید، که البته زیاد مهم نیست برام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کنجکاوشدم منم توضیح بده

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙
اگه مهم نیست بگو

مثلن این که آتـئیـستم، بای‌سکشوال‌ام، باوری به اعتقادات و ارزشهای جامعه ندارم و خیلی خیلی تابوشکنم. از نظر حجاب، روابط، و همه چیز.

اکثر اوقات مخالف جامعه زندگی کرده‌م. از چهار پنج سال پیش که دانشجو شدم مستقل زندگی می‌کنم و به نظرم این مسیر درست تریه. چون خودِ خودمم. اکثز مسائلی که تو نی‌نی سایت میخونم به نظرم بی اهمیته و نمیدونم چرا اینقدر بقیه بهشون اهمیت میدن

مثلن این که آتـئیـستم، بای‌سکشوال‌ام، باوری به اعتقادات و ارزشهای جامعه ندارم و خیلی خیلی تابوشکنم. ...

خوب اینایی که گفتی ممکنه خیلیامون باشیم

ولی دلیل نداره بگیم که

مسائل اعتقادی چیزاییه که باعث بحث ودرگیریای ناتموم میشه

خوب اینایی که گفتی ممکنه خیلیامون باشیم ولی دلیل نداره بگیم که مسائل اعتقادی چیزاییه که باعث بحث و ...

نه منظورم اینه که من میخونم میبینم اکثرا طور دیگه ای ان. راجع به حساسیت‌ها رو حجاب و شوهر و این چیزا که میخونم تعجب می‌کنم. یا مثلا میبینم چه قدر گارد دارن ادما رو همجـنسـگرایی. چیزی نیست، صرفا عجیبه برام

چه فرقی داره مثلا زندگیت

نوع روابط، نوع نگاه به رابطه‌ی عاطفی، همسر یا دوست پسر، مهمونی، نوع پوشش و نوع عقاید راجع به این چیزا. من خیلی روشنفکرتر نگاه می‌کنم به چیزا. نمیفهمم چرا همه این قدر حساسیت الکی به خرج میده واقعا.