2777
2789
عنوان

من زشتم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینک همه تو خیابون نگات کنن یعنی خوشگلی؟ یا اپشن خوبیه؟

لابد😂من اصن دنبال شماره گرفتن تو خیابون نیستم.خوشمم نمیاد .ولی واقعا اعتماد ب نفسمو از دست دادم دیگه 

یکم خودتون رو قبول داشته باشین

پی توجه دیگران نباشید

اعتماد و عزت به نفس.

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
لابد😂من اصن دنبال شماره گرفتن تو خیابون نیستم.خوشمم نمیاد .ولی واقعا اعتماد ب نفسمو از دست دادم دیگ ...

لابد ؟ جالبه

اینو خودتون معیار قرار دادید

عشقی که با شماره دادن تو خیابون شروع بشه عشقه؟

اعتماد به نفس نباید با اینا از بین بره

My gaze settles only on you

دوتامون تیپمون یکیه.مثلا هردو شلوار کوتاه.(نه خیلی) و.. از ابتدایی باهمیم.معمولا تیپامون شبیهه

راهی نمیمونه جز اینکه عکس دوتاتون رو ببینیم

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

خوبه که حالا خودتون اعتقاد دارید شما از دوستتون چهره ی زیباتری دارید و اینطوری فکرتون مشغول شده اگر چهرتون از دوستتون معمولی تر بود دیگه چی میشد. کاش داخل این موارد کم ارزش انقدر خودتون رو با بقیه مقایسه نکین و از مقدار توجه طلبیتون هم کم کنین البته مورد دوم کم و بیش مشکل تمامی دختر هاست.

من برعکسم وقتی با دوستم میرم بیرون همه ی توجه ها چه مرد چه زن به منه اونم حسودی میکنه به من خیلی😊

خوشگلی_دردسر_داره# 😝😝😝😝🤧🤧🤧

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...