2777
2789
عنوان

من زشتم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 47 پست
من چیکار کنم مهره مار داشته باشم ؟😂

خدمم دنبالشم😂🤭

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چیکار کنم مهره مار داشته باشم ؟😂

مهره مار و این چرت و پرتارو ول کن

اعتماد به نفست و بالا ببر 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
ن والا.همه اونایی که با ما دوستن میگن.(ولی تو خیابون نمی‌دونم چرا همه توجه ها ب اونه)

مهمه ک تو خیابون غریبه ها به تو توجه کنن یا اون ؟ 😐 هیچ جای دنیا دخترا انقد دنبال جلب توجه در خیابون نیستن درسته در جمع رفقا و کلوپ شبانشون دنبال دیده شدنن ولی تو خیابون نه

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃

شاید قیافه یا تیپ گیراتری داره

منم تو کلاس آفتاب بود

همه نیمکت‌ها رو برده بودن چپ

فقط من رو تک صندلی تو سایه نشستم راست

معلممون توضیح که میداد فقط منو نگاه میکرد

بچه ها هم برمی‌گشتن سمت من

ببینن معلم کی رو نگاه میکنه

بعد معلم یه مثالی زد که همین بود

مهمه ک تو خیابون غریبه ها به تو توجه کنن یا اون ؟ 😐 هیچ جای دنیا دخترا انقد دنبال جلب توجه در خیابو ...

اصن کلا.حالا ن فقط تو خیابون.هروقت ک من با اونم این داستان رو داریم