خانوما من ۱۳ هفتمه ویار شدید دارم..طوریکه ی روز درمیون باید سرم وصل کنم..کسی بوده اینجوری باشه؟من اصلا آب و مایعات و غذاهای خورشتی نمیتونم بخورم..میترسم سرم ضرر داشته نمیدونم چیکار کنم ..دکترا هم که ی جواب درست حسابی نمیدن😔
تنها کاری از بر اومد این بود ک تحمل کنم ..و ب طوووور عجیبی ۱۴هفتگی ب بعد یهو همه چی خوب شد.اصلا فکرشم نمیکردم ویارم قط بشه..بدتر از من بی شک هیییچکس نبود ..از صبح زود ک بیدار میشدم تا ۴صبح یه ریز بالا میاوردم
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
سرم وصل نمیکردی؟خدا کنه برای منم قطع بشه خسته شدم دیگه
از ترس کرونا نمیرفتم درمانگاه ..فقط تحمل میکردم
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
دیگه کاری غیر از این مگه میتونستم بکنم ..ن بابا اب هم بالا میاوردم ..روزی ۳تا دمیترون میخوردم باز اثر نمیکرد .۱۴ ب بعد خوب شدم