goooooonesh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 961 عنوان کاشت ناخن 78 بازدید | 15 پست دوستای گل من اول بارمه میخوام کاشت ناخن انجام بدم بلند بودن ناخن هم برام یکم سخته ولی دوست دارم برای عید یه تنوع بشه الانم نمیدونم چ کنم بنظرتون سخت نیست میترسم پشیمون شم اگرم برم خییلی کوتاه میخوام باشه ما به غیر از نداریم تمنا دیگر 1399/11/24 | 12:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99082 من ندوس وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
par_isaa عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 11005 من همین الان تو آرایسگام دفع اوام کاستم منتظرم خواهر شوهرمم کارش تموم ش
ashvan_kocholo عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 12172 عادت میکنی اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
kianaaaaaa عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1265 خب اگه پشیمون شدی میتونی به آرایشگرت بگی برشون داره یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بیمعنیه ..! 🦋
missaylin عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 5777 دو سه روز طول میکشه عادت کنیولی بد اینک عادت کردی، نمیتونی بدون کاشت کاری بکنی قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤
goooooonesh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 961 من همین الان تو آرایسگام دفع اوام کاستم منتظرم خواهر شوهرمم کارش تموم ش عه از الان برم برای عید زود نیست ما به غیر از نداریم تمنا دیگر
par_isaa عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 11005 عه از الان برم برای عید زود نیست زوده ۱۸ ماه بعد وقت ترمیم داد
goooooonesh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 961 دو سه روز طول میکشه عادت کنی ولی بد اینک عادت کردی، نمیتونی بدون کاشت کاری بکنی خودت انجام دادی ما به غیر از نداریم تمنا دیگر
goooooonesh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 961 من همین الان تو آرایسگام دفع اوام کاستم منتظرم خواهر شوهرمم کارش تموم ش انجام دادی عزیز ما به غیر از نداریم تمنا دیگر
missaylin عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 5777 خودت انجام دادی اره من دو سه ماهی هس کاشت دارم قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤
goooooonesh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 961 اره من دو سه ماهی هس کاشت دارم عه خیلیم خوب میتونی عکس بدی من زود نیست الان برم واسه عید ما به غیر از نداریم تمنا دیگر