2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 36 پست
تو چند روز که نه ولی قسمت دوم بله ممکنه خیلی طول بکشه ولی شناخت حاصل نشه خب معیار شپا چیه؟

مسئولیت پذیری.درک‌متقابل.

دیگ ب نظرم بقیه چیزا با قانع بودن و از خودگذشتگی واس هم برطرف میشه 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مسئولیت پذیری.درک‌متقابل. دیگ ب نظرم بقیه چیزا با قانع بودن و از خودگذشتگی واس هم برطرف میشه 

کم پیدا میشه قانع بودن رو بلد باشه

وظیفه مرده که ابزار زندگی رو فراهم کنه اما خیلیا شرایط رو درک نمیکنن

امیدوارم به بلوغ عقلی برسیم که جدایی حاصلش نشه

لیاقت بعضی آدما بیشتر از یه صحبت کوتاه و خداحافظی خوشحال کننده نیست😉
کم پیدا میشه قانع بودن رو بلد باشه وظیفه مرده که ابزار زندگی رو فراهم کنه اما خیلیا شرایط رو درک نم ...

خب اون دیگ بستگی ب خود دخترداره.از اول نگاه کنه ب شرایط مالی و اینده کاری طرف.و ی نگاه ب سطح توقعات خودش بندازه و تصمیم بگیره

وقتی دختری دوسداره فقط ازدواج کنه و نشناسه معیارای خودشو و سرسری تن ب ازدواج بده با مشکلاتی ام رو ب رو میشه ب هرحال

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
خب اون دیگ بستگی ب خود دخترداره.از اول نگاه کنه ب شرایط مالی و اینده کاری طرف.و ی نگاه ب سطح توقعات ...

قبول دارم

دیدم طرف بعد یکی دوسال توقعات سنگینی داره

در صورتی که از میزان درامد و زندگی شوهرش خبر داشته الان قبول نمیکنه

لیاقت بعضی آدما بیشتر از یه صحبت کوتاه و خداحافظی خوشحال کننده نیست😉