gentlman مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 250 عنوان ازدواج 253 بازدید | 36 پست به نظرتون سن مناسب برا ازدواج دختر و پسر چندساله ؟(تو این وضعیت)معیاراتون چیه؟دوران نامزدی چه مدت باشه شناخت کافی حاصل میشه؟و چقد براتون مهمه مراسم عروسی بگیرین؟؟ لیاقت بعضی آدما بیشتر از یه صحبت کوتاه و خداحافظی خوشحال کننده نیست😉 1399/11/24 | 12:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahyar_30 عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 1174 هر موقع عقلشون کامل بشه نه موندنى با لگد ميره نه رفتنى با خواهش
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98900 بگم مبریزن سرم😂😂 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
gentlman مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 250 بگم مبریزن سرم 😂😂 نظر هرکسی محترمه لیاقت بعضی آدما بیشتر از یه صحبت کوتاه و خداحافظی خوشحال کننده نیست😉
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10574 دختر ۲۳پسر۲۸من ۱۸همسرم۲۷نامزدممعیار اخلاق و عشق ایناولی هردو غد ی دنده😂😏الانم رفته تفریح من ت خونه😐 اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
gentlman مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 250 هر موقع عقلشون کامل بشه خب نسبت به شرایط چطور؟ لیاقت بعضی آدما بیشتر از یه صحبت کوتاه و خداحافظی خوشحال کننده نیست😉
nginnnn عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 14515 هروقت عاقل باشن ولی در کل برای دختر بالای۲۲ براس پسر بالای ۲۶ میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ❤️
kiyannaa عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 44414 دختر بالای ۲۲ پسر بالای ۲۶ من معیارم اینه ک طرفم مسئولیت پذیر و متعهد باشه باید کم کمش شیش ماه الی یه سال بدون عقد نامزد باشیم بشناسیم طرف و از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️
gentlman مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 250 دختر ۲۳ پسر۲۸ من ۱۸همسرم۲۷ نامزدم معیار اخلاق و عشق اینا ولی هردو غد ی دنده😂😏 الانم رفته تفر ... به وقتش وقتشو واسه تو میذارهبذار از مجردیش استفاده کنه بعدا غر نزنه😄 لیاقت بعضی آدما بیشتر از یه صحبت کوتاه و خداحافظی خوشحال کننده نیست😉
topol_bamaze عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 17776 بنظرم دختر بالای ۲۴ ۲۵پسر بالای ۲۶ ایناو درکل بنظرم یه چیزی مابین سنتی و دوستی یعنی زیر نظر خانواده با هم دوست باشن و آشنا باشن یجورایی همون نامزدی باشه
gentlman مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 250 دختر بالای ۲۲ پسر بالای ۲۶ من معیارم اینه ک طرفم مسئولیت پذیر و متعهد باشه باید ... اکثرا همین سن رو میگن۶ماه عالیه لیاقت بعضی آدما بیشتر از یه صحبت کوتاه و خداحافظی خوشحال کننده نیست😉
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10574 به وقتش وقتشو واسه تو میذاره بذار از مجردیش استفاده کنه بعدا غر نزنه😄 ن باهاش قهرممیگ من شیفتم خسته شدم با رفیقا برممشهددد دلم میخاد گفتم کوفتت شه😐😐😅😅😅 اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀