golbanoooooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 849 عنوان کوتاهی مو 1228 بازدید | 21 پست بچه ها به نظرتون موهامو کجا کوتاه کنم قبلا میرفتم گیوا سعادت آباد این سری رفتم موهامو خیلی بد زد اومدم خونه دیدم کج زده کلا انگار خودم زده باشم 1399/11/24 | 08:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92408 گیوا میتانه که نیست؟ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
golbanoooooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 849 گیوا میتانه که نیست؟ عزیزم ببخشید متوجه نشدم
golbanoooooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 849 زیبایی زن به موهای بلندشه... اره ولی تنوع هم لازمه دیگه 😘
آباجی_رستم عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 12214 زیبایی زن به موهای بلندشه... تروخدا این حرفو هی نگید یه کتری میگفت خانومه سرطان گرفته کارش با شیمی درمانی خوب میشده انقد واسه موهاش نیومده درمان که کل بدنشو غده گرفته ولی خیلی لشه حاج خانم
آباجی_رستم عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 12214 سارا حسینی گیوا ؟ من دیدم ادمین پیج گیسو کمند میره پیش مریم رئوف ولی خیلی لشه حاج خانم
golbanoooooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 849 تروخدا این حرفو هی نگید یه کتری میگفت خانومه سرطان گرفته کارش با شیمی درمانی خوب میشده انقد واسه موه ... ای بابا انقدرم مو ارزش نداره
golbanoooooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 849 منم میخوام موهام کوتاه کنم میشه مدل خوشگل بزاری خودمم نمیدونم دوستم چه مدلی بزنم اولش میخواستم باب بزنم الان هر چی سرچ میکنم به جایی نمیرسم
آباجی_رستم عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 12214 ای بابا انقدرم مو ارزش نداره دیگه اینطوری شده بنده خدا منم دوست دارم مو بلند ولی بعضی وقتا هم کوتاهش میکنم اونم قشنگه😍 ولی خیلی لشه حاج خانم
golbanoooooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 849 سارا حسینی گیوا ؟ من دیدم ادمین پیج گیسو کمند میره پیش مریم رئوف من بیش از هفت هشت ساله میرم گیوا برای همه چیز ولی این سری خیلی موهامو بد کوتاه کرد میخوام جای جدید امتحان کنم
golbanoooooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 849 دیگه اینطوری شده بنده خدا منم دوست دارم مو بلند ولی بعضی وقتا هم کوتاهش میکنم اونم قشنگه😍 اره عزیزم تنوع خیلی خوبه
آباجی_رستم عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 12214 من بیش از هفت هشت ساله میرم گیوا برای همه چیز ولی این سری خیلی موهامو بد کوتاه کرد میخوام جای جدید ا ... خب شاید این نفری که کوتاه کرده بد بوده ولی خیلی لشه حاج خانم
golbanoooooooo مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 849 خب شاید این نفری که کوتاه کرده بد بوده اره احتمالا ولی من یه بار کار بد ببینم دیگه نمیرم