2777
2789
عنوان

کیا جن یا روح دیدن؟

234 بازدید | 15 پست

کسی بوده تجربه داشته باشه؟

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ندیدم ولی سه هفته پیش النگومو درآوردم صبح دیدم تو دستمه

لطفا اگه میخواید بگید توهم زدی ریپ نفرمایید

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من الان خودم شبیه روح سرگردانم از نخوابیدن👻

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

من دیشب تو خواب حرف زدم‌

در مورد  سینه هام  موهام

یادم نمیاد  ولی همسرم درست میگه راست میگه

چون نمیدونست 

چه خطرناک‌

چقدر بدم میاد 

ربطی نداشت ولی گفتم اروم بشم

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
من روح ندیدم ولی جسم خالی از روح خودم رو دیدم 😊

اینو تجربه دارم خیلیییی بده 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

راستش چند سال پیشا یکی رو پیدا کردم تو کار جن بود به هزاررر زور راضیش کردم نشونم بده گف میترسی و..گفت میخای بگم شربتت رو تموم کنه؟از ترس گفتم نه گف ساعتت وایسه؟گفتمش اره و تا چشم ش رو بست ساعتم وایساد بعد چشمشو باز کرد ساعتم حرکت کرد من دلشتم سکته میکزدم

یعنی چی

یعنی یه روز صبح زود بیدارشدم خیلی خسته بودم به زور و با بد بختی مامانم امد صدام زد از فرت خستگی توان بلند شدن نداشتم همه نیرو ام رو جمع کردم و بلند شدم رفتم اشپز خونه دیدم مامانم داره تخم مرغ میزاره که درست کنه لباس هام هم توی راه رو هست برگشتم دستمال توالت بردارم برم دست شوی دیدم سر جام خوابم 😰😰 بر گشتم به بدنم سریع رفتم تو آشپزخونه دیدم بعله همونای که دیدم از ترس حتی نتونستم به مامانم هم بگم چی شده بدون جسمم پاشده بودم 🤣وای دیگه تا کلی وقت میترسیدم  

لطفا یه صلوات برای بهتر شدن حال همه اون های که توشرایط سختی هستن بفرستین ممنون 😇💛❤
یعنی یه روز صبح زود بیدارشدم خیلی خسته بودم به زور و با بد بختی مامانم امد صدام زد از فرت خستگی توان ...

وااای برای دوستم پیش اومد تو خابگاه،هر کاااری میکرد روحش برنمیگشت تو جسمش،جالبه که دقیقا ما رو میدید و صدامون رو میشنید ولی ما نمیتونستیم ببینیمش

چه ترسناککککککک چجوری میشه

میخابید بعد یهو با یه شوک بیدار میشد و میزد زیر گریه،میگف چرا صداتون میزدم ج نمیدادید اینقد فشار اوردم تا روحم رف تو جسمم دیگه سعی میکرد نخابه ولی نمیشد باز تو خاب اینجور میشد...میگن از خستگی شدید روحه