2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگشتر دستت رو هم با نظر دیگران میندازی ؟

بیخیال ، برای خودت زندگی کن ، ببین چی دوست داری ، چی شادت میکنه و چی بهت انرژی میده ...

اتفاقا من دوسال پیش یه انگشتر فیروزه ی زیبا از مشهد خریدم ، خیلی دوسش داشتم که متاسفانه گم کردمش ، جالبه همون موقع ها همسرم برام یه انگشتر عقیق آورد که گفت همکارش از مشهد خریده😍

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
انگشتر دستت رو هم با نظر دیگران میندازی ؟ بیخیال ، برای خودت زندگی کن ، ببین چی دوست داری ، چی شادت ...

اخه تو دست جوونا اصلا ندیدم ولی مادر بزرگم همیشه میندازه بخاطر همین پرسیدم که از مد افتاده یانه که سن بالا ها فقط میندازن😊

اخه تو دست جوونا اصلا ندیدم ولی مادر بزرگم همیشه میندازه بخاطر همین پرسیدم که از مد افتاده یانه که س ...

جوونها تو فاز اینچیزها نیستن ، ولی من دوران مجردیمم فیروزه مینداختم ، یادش بخیر ، عروسی پسر عموم انگشتر گیر کرده بود تو انگشتم و ورم کرده بود و ...با سیم چین و انبردست افتادن به جونم😂😂😂

جوونها تو فاز اینچیزها نیستن ، ولی من دوران مجردیمم فیروزه مینداختم ، یادش بخیر ، عروسی پسر عموم انگ ...

😂😂😂😂😂❤️❤️❤️

چجوری گیر کرده بوده پس؟ با اب صابون درش میوردی نمیشد؟

😂😂😂😂😂❤️❤️❤️ چجوری گیر کرده بوده پس؟ با اب صابون درش میوردی نمیشد؟

من تو گیر کردن انگشتر سابقه دارم ، دستم رو میکوبم اینور اونور انگشتر تا میشه و گیر میکنه ، حلقه ی ازدواجمم یکبار محکم گیر کرد به در فلزی کاملا کج و تا شد ، طوری که انگشتم کامل کبود و سیاه شده بود ، بابام و دامادمون با انبردست و ابزارهای دیگه به زور کمی صافش کردن و از دستم دراوردن ، کم مونده بود انگشتم قطع بشه😂