2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ناقص میشی😂  حیف این زندگی مسخره نیست که بمیری؟! شاد باش

زندگی مسخره رو خوب اومدی👌🤘

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 

بابا جان میای خودتو بکشی .مغزت از کار میوفته نصف تنت فلج میشه صد بار باید با یه چشم سالمت التماس کنی ببرنت توالت .رو مغزت برق میزارن دود از سرت بلند میشه اون چهارتا شوید موتم میریزه اخه این چکاریه 

گلرخ سابق😴  

بااجازه استارتر❤سلام خانوما فقط ۴ نفر ذاکر میخوایم🙏🏻

چله زیارت عاشورا داریم بدون صد سلام و لعن لطفا اگه مایلید توی تاپیک پایین اعلام کنین گروه تلگرامم زدم وقتتونو نمیگیره کلی حاجت میده من و اطرافیانم حاجت گرفتیم

لطفا شماهم تواین کارخیر سهیم بشین از فردا تا ۴ فروردین هست که فرداهم مصادفه با شروع ماه مبارک رجب💚 حاجت دارا بیاین لطفا🤲🏻🙏🏻❤🌹💚👇🏻https://www.ninisite.com/discussion/topic/5900499/عزیزانی-که-حاجت-دارین-بیاین-حاحت-روا-بشین

اگه واقعن راست میگی زود زنگ بزن اورژانس یا حداقل به یه دوستی خانواده ای  خبر بده....شاید خدا دو ...

اخه چیزیم نشده حالم بد نیس قبلا ۳۰تا دیازپام خوردم هیچیم نشد فقد خابیدم‌چند روز

منم میخوام  برم رو ریل قطار بخوابم قطار از روم رد شه 3تا ام نون بربری با خودم ببرم شاید قطار نیومد تا صب از گشنگی نمیرم. (حکایت بابابزرگمه از دست مامان بزرگم عصبی بود😂😂😂) 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋
اخه چیزیم نشده حالم بد نیس قبلا ۳۰تا دیازپام خوردم هیچیم نشد فقد خابیدم‌چند روز

حالت خوبه اسی؟؟ امیدوارم طوریت نشده باشه...

دوست دختر ممد تنها کسیکه به ممد میگه: محمد😐🤭

با چهارتاش تشنج و مشكلات شديد ديگه اي برات بوجود مياد 

نمي ميري تشنج كني بزبختي ٢تا ٥ ياا بايد داروي ضد تشنج مصرف كني و اگر وسطش تشنج كني كيلومتر شمارداروهات صفر ميشن پاشو آژانس بگير يه شستشوي معده بكن فكركنم چون مشتقات ترياكه تاريه ساعتي دريچه ي خروجي معدت بسته ست 

دیونه ای؟؟؟؟؟  4تا ترامادول خوردی....... ناراحتم هستی....... اون وقت سلام و احوالپرسی هم میکنی ...

بخدا جدی میگم من سوالم این بود ک چرا چیزیم نشد فقد حالت چرت دارم و خوابم میاد 

بخاطر اینکه خیلی تنهام دلم شکسته سه شنبه مادبزرگم ک مثل مادرم بود فوت شد اونو داشتم فقد خیلی غصه ی منو میخورد امروز سومش بود پدر مادرم وقتی دو سه ساله بودم جدا شدن بعد امروز مامانم اومده بود مراسم مادربزرگم بابامم بخاطر این باهام دعوا کرد بعد جلوی عمم و دختراش ک خود بابام میدونه اونا دشمنای منن هرجا میشینن بد منو میگن خاستم بیام تو خونه شنیدم داشت بهشون میگف شاید اینو از خونه بندازم بیرون  جلو زن بابامو اون دشمنام

بخدا جدی میگم من سوالم این بود ک چرا چیزیم نشد فقد حالت چرت دارم و خوابم میاد  بخاطر اینکه ...

ناراحت شدم....... 

اول پاشو یکم مایع ظرفشویی بریز توو آب، بخور، تا هرچی توو معدت هس بالا بیاری،. 

بعدم اینکه خدای تو ام بزرگه، یه روزی واست جبران میکنه این همه تنهایی تو.