2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه دوست میخوام خانوم باشه انقدر درد و دل کنم باهش که آروم شم

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

منم یک عدد دوست از کرونا نجات یافته میخوام راهنماییم کنه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مشکلت چیه

یک هفته ای میشه کرونا گرفتم اولش گلودردو سردرد بود سرم و آمپول زدن  ۳ بار خوب بودم تقریبا اما الان پا درد و تک سرفه خشک هم اضافه شده حس بویایی و چشایی هم کلا پریده، میترسم برم اسکن ریه بدم بستریم کنن دوتا بچه کوچیک دارم تو شهر غریب کسی نیست بچه هامو پیشش بذارم، ممکنه تو خونه خوب شم؟ یا حتما باید برم بیمارستان ، ای خدا😥

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یک هفته ای میشه کرونا گرفتم اولش گلودردو سردرد بود سرم و آمپول زدن  ۳ بار خوب بودم تقریبا اما ا ...

حتما با ی دکتر مشورت کن یا تاپیک بزن همینجا.ولی بچه هاتو پیش کسی نزار چون ناقل هستن.فقط میدونم ک حس بویایی و چشایی ب مرور خوب میشه.پسرعمه و عروس عمم گرفته بودن از شما بدتر بود وضعشون.چندتا قرص گرفتن و تو خونا فقط ب خودشکن میرسیدن اسم قرصشو نمیدونم ولی شما با ی دکتر مشورت کن از اسکن نترس چون تا نخوای بستریت نمیکنن مگه اینکه تخت اضافه داشته باشن ک ندارن چون ادمایی هستن ک وضعشون از شما بدتره و فک نکنم شمارو بستری کنن.بازم میگم ک با دکتر مشورت کن حتما حتما و استرسو از خودت دور کن یکی از فامیلای ما بخاطر همین استرس کرونا فوت کرد

حتما با ی دکتر مشورت کن یا تاپیک بزن همینجا.ولی بچه هاتو پیش کسی نزار چون ناقل هستن.فقط میدونم ک حس ...

آره عزیزم منم بخاطر اینکه بچه ها ناقلن پیش کسی نمیذارم وگرنه پرستار دارن بچه هام قبل کرونا میذاشتم پیشش ولی الان دیگه نامردیه اون نمیدونه منم خودمو بزنم اون راه خدا رو خوش نمیاد، ممنون از پاسخ گوییت گل⁦☺️⁩

التماس دعا

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز