kurdsama مدیر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 760 عنوان زلزله | مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 40 پست زلزله الان😖😖😖😖 🤨🤨🤨🤨 1399/11/24 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلیا70 عضویت: 1394/05/06 تعداد پست: 713 آبان نحس کم بود اونسال کلی کشته داد بهمن امسالم اضاف بشه😞ما کوردا چقدر مظلومیم جنگه ماییم زلزلس مای ... روزای خیلی بدی بود.😭انشااله اتفاقی نمیفته🙏 با یک فنجان چای هم میتوان مست شد اگر او که باید باشد، باشد
گلناز۲۰ عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8351 آره اومد. من از ترس پسرمو آوردم پیش خودمون. ولی جرات ندارم چشم رو هم بذارم. ۴.۹ریشتر بوده طولانی هم ... 😯😯😯 الان لباس بیرون بپوشین! تا صبح نیمه بیدار بمونین ! یوقت خدای نکرده این پیش لرزه بوده باشه!! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
گلناز۲۰ عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8351 آبان نحس کم بود اونسال کلی کشته داد بهمن امسالم اضاف بشه😞ما کوردا چقدر مظلومیم جنگه ماییم زلزلس مای ... 😔😔😔😔 ایشالله خدا به خیر بگذرونه!!! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
هلیا70 عضویت: 1394/05/06 تعداد پست: 713 😯😯😯 الان لباس بیرون بپوشین! تا صبح نیمه بیدار بمونین ! یوقت خدای نکرده این پیش لرزه ب ... من بیدار موندم. شوهرم و پسرم خوابن.وای فکر کردم همسایه بالایی داره سریع راه میره که سقف صدا میده، دیدم نه همه دیوارا صدا میدن و لوستر تکون میخوره😭ترس و اضطراب اون سال لعنتی دوباره برگشت به دلم😔 با یک فنجان چای هم میتوان مست شد اگر او که باید باشد، باشد
kurdsama مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 760 من بیدار موندم. شوهرم و پسرم خوابن. وای فکر کردم همسایه بالایی داره سریع راه میره که سقف صدا میده، ... شماکدومشهرستانین؟😥 🤨🤨🤨🤨
هلیا70 عضویت: 1394/05/06 تعداد پست: 713 شماکدومشهرستانین؟😥 من کرمانشاهم با یک فنجان چای هم میتوان مست شد اگر او که باید باشد، باشد
گلناز۲۰ عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8351 من بیدار موندم. شوهرم و پسرم خوابن. وای فکر کردم همسایه بالایی داره سریع راه میره که سقف صدا میده، ... ذکر بگو تا دلت آروم بشهلا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
1parya عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 1158 همون بالا بنویسی کجا جوهر گوشیت تموم میشه؟!!!!!!!! مرکزش عراقه. ما ایلامی حسش کردیم جهان هر کس به اندازه افکار اوست
هلیا70 عضویت: 1394/05/06 تعداد پست: 713 ذکر بگو تا دلت آروم بشه لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم ممنون عزیزم. چشمانشااله بلا از همه دور باشه. با یک فنجان چای هم میتوان مست شد اگر او که باید باشد، باشد
kurdsama مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 760 مرکزش عراقه. ما ایلامی حسش کردیم من حدس میزنم چاه نفت میکنن 🙄 🤨🤨🤨🤨