2777
2789
من که متاهلم، ولی به نظرم اگر کسی خونه پدرش یا تو مجردی داره تو یه رفاه نسبی زندگی میکنه، اینکه بخوا ...

چالش سختیه وارد زندگی بشه ک از سطح خونوادگیش کمتره

🤨🤨🤨🤨
دقیقا اونا دوران خووشون همه چی و گذروندن .ولی دور ورمون بشدت این مدل ازدواجا زیاد شده😔😔😔

متاسفانه واسه همینم خیانت زیاد شده بعدش یاده دوست پسرشون میوفتن که چقدر عاشقانه بود و ذوق داشت یا مردای جوون رو می بینن چه رمانتیک و گرم  چشمشون اونارو می خواد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

متاسفانه واسه همینم خیانت زیاد شده بعدش یاده دوست پسرشون میوفتن که چقدر عاشقانه بود و ذوق داشت یا مر ...

دقیقا هیچی سرجاش نیس🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اشتباه محضن همچین ازدواجا

🤨🤨🤨🤨
نه مرد بخاطر خانوادش و هدفی که داره خودش تلاش می کنه همه رو بدست میاره کسی که از اول بهش دادن اصلا ب ...

حرف شما با چیزی که من گفتم خیلی متفاوته

من نگفتم بره دنبال پول حروم یا منتظر کسی باشه!

یکی از ۲۰ سالگی کار میکنه و تا ۳۰ سالگی کل زندگیشو جمع مبکنه و نیره ازدواج میکنه. یکی هم تا ۲۸ سالگی بیکار میچرخه و منتظر میمونه یه جا استخدام شه. خیلی فرقه بین این دونفر

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
چالش سختیه وارد زندگی بشه ک از سطح خونوادگیش کمتره

دقیقا

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
حرف شما با چیزی که من گفتم خیلی متفاوته من نگفتم بره دنبال پول حروم یا منتظر کسی باشه! یکی از ۲۰ س ...

اون که پول جمع می کنه ازدواج کرده هدفش خانوادش ولی اون که حتی بخره ولی ازدواج نکرده تا حالا بدون داره هرز می ره اخرش بخاطر بچه مجبور شه دیگه مرد گندست پسر نیست