2777
2789
چون سخت می گیرن برید از پدرو مادرتون بپرسید اول زندگی چی داشتن بعد بیاید 

اون وقتها فرق داشته زمان پدر ما همه با سیکل کارمند دولت میشدن الان کو کار رسمی کو خونه اگه اول باشه هست نباشه با این وضعیت چطور میخواد جمع شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط بحث چی داشتن نیست فرض کن الان طرف هیچی نداره، یه خونه بخواد رهن کنه کلی قیمتشه. یه تیکه طلای ...

چرا پدرو مادر شما اول زندگی کدوم جهاز رو اوردن یا تو کدوم خونه نشستن یا چقدر طلا گرفتن مگه اینکه از جیب باباش خرج کنه والا یه جوون چنین پولی نداره شما ام نباید ازش توقع داشته باشی مگه اینکه یه مرد سن بالا باشه که دیگه پسر نیست اینم باید قبول کرد 

الان جهیزیم خیلی گرون شده یخچال۴۰ملیون معمولی ترینش مبل معمولیش۵۰الی۶۰🤐🤐🤐🤐🤐دهنمون سرویسه برا جه ...

خب همینه دیگه

تو جامعه امروز نمیشه با سبک و سیاق پدر ومادرامون زندگی کنیم

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
چرا پدرو مادر شما اول زندگی کدوم جهاز رو اوردن یا تو کدوم خونه نشستن یا چقدر طلا گرفتن مگه اینکه از ...

بااین حساب پدرمادرا باید بریم با یه شوگرددی ازدواج کنیم بلکه خیالشون بابت ما راحت بشه😒😖

🤨🤨🤨🤨
چرا پدرو مادر شما اول زندگی کدوم جهاز رو اوردن یا تو کدوم خونه نشستن یا چقدر طلا گرفتن مگه اینکه از ...

من که متاهلم، ولی به نظرم اگر کسی خونه پدرش یا تو مجردی داره تو یه رفاه نسبی زندگی میکنه، اینکه بخواد همه چی رو از زیر صفر شروع کنه حتی عاقلانه هم نیست!

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
خب همینه دیگه تو جامعه امروز نمیشه با سبک و سیاق پدر ومادرامون زندگی کنیم

پدرمادرا زندگی خودشون یادشون رفته عقده ها و کمبوداشون و رو ما پیاده میکنن

🤨🤨🤨🤨
بااین حساب پدرمادرا باید بریم با یه شوگرددی ازدواج کنیم بلکه خیالشون بابت ما راحت بشه😒😖

اون موقع همین خانما میان می گن شوهرم بهم توجه نداره همش میگه تو بچه ای هیچ ذوقی نداره توقع دارن مرده گنده مثل اینا که تازه واسه همه چی ذوق می کنن اونم براش جالب باشه دیگه اون کاراشو کرده  اومده بچه دار شه 

اون وقتها فرق داشته زمان پدر ما همه با سیکل کارمند دولت میشدن الان کو کار رسمی کو خونه اگه اول باشه ...

الان زندگی کارمندی ک وحشتناکه حقوقش جواب نمیده🤦‍♀️

🤨🤨🤨🤨
اون موقع همین خانما میان می گن شوهرم بهم توجه نداره همش میگه تو بچه ای هیچ ذوقی نداره توقع دارن مرده ...

دقیقا اونا دوران خووشون همه چی و گذروندن .ولی دور ورمون بشدت این مدل ازدواجا زیاد شده😔😔😔

🤨🤨🤨🤨
من که متاهلم، ولی به نظرم اگر کسی خونه پدرش یا تو مجردی داره تو یه رفاه نسبی زندگی میکنه، اینکه بخوا ...

نه مرد بخاطر خانوادش و هدفی که داره خودش تلاش می کنه همه رو بدست میاره کسی که از اول بهش دادن اصلا بعدشم تلاشی نمی کنه دستش تو جیب بابا مامانشه اجازشم دسته اوناس عرضه هم واسه کار نداره دایم پول حروم کنه اویزونه این و اون 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز