2777
2789
عنوان

🌌😜به وقتِ چالش😜🌌

9843 بازدید | 1679 پست

سلام دوستان 😃

بیایین یه بازی صرفا جهت سرگرمی

تاپیک رو لایک کنید ببینید عدد آخرش چیه🤔🤔🤔

بعد من عدد ها رو مثل زیر براتون تعریف میکنم😎😎

اون عدد ویژگی شما رو نشون میده اون ویژگی رو پست بزارید😂😄😃 

البته شاید باشه شاید نباشه اما خب صرفا جهت فان و سرگرمی 😉😉😄😄

0 یعنی خل و چل 😂

1 یعنی تک ☝🏻

2 یعنی عاشق 💑

3 یعنی با کلاس 😎

4 یعنی خوشمل😍

5 یعنی دیوونه😜

6 یعنی عصبی😟

7 یعنی تنها 🚶‍♀️

8 یعنی باحال😛

9 یعنی بهترین😃

دوستاتونو تگ کنید 

باشد که رستگار شوید😍😍😃😃

@830pargol  

@برفا22  

@هلناطلا  

@آرش_مسیح  

@delaram2003  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من شدم عاشق،عاشق بنیامین 😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

7

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

@آنیدـپ  

@malakaromantic  

@طناننننننن  

@دلوینت  

@اعتصامی  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

۳ : با کلاس 😎🤣🤣

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

@هدوءبیکران  

@سانسوریام  

@__هاترا__  

@کاپ_کیک_عصبانی  

@دخی_شیطوون