2777
2789
عنوان

خیلی حرص کردم

213 بازدید | 15 پست

فردا تولد دختر خواهرمه خواهرم ب مامانم گفت بگو خوشتیب باشه ینی من ک میخوام عکس بگیریم منظوری نداشتا ولی خیلی بدم‌اومد رفتم بهش گفتم من خودم‌میدونم باید خوشتیپ باشم اونم گفت مرگ میخوام خوشتیپ باشی براعکس عزیزم منم گفتم من همیشه خوشتیپ هستم اونم گفت اره کورشن دشمنات عزیزم منم گفتم الهی 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

حرص کردم چیه حرص خوردم 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حرص نخور. اینقدر مو رو از ماست نکشید بیرون.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
حرص کردم چیه حرص خوردم 

ما میگیم حرص کردم حالا فقط اینو دیدی؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
حرص نخور. اینقدر مو رو از ماست نکشید بیرون.

مو از ماست نیس ادم خودش میفهمه باید چطور باشه لازم نیس کسی بگه خوشم‌نیومد ولی اون منظوری نداشت

مو از ماست نیس ادم خودش میفهمه باید چطور باشه لازم نیس کسی بگه خوشم‌نیومد ولی اون منظوری نداشت

تو که میدونی بی منظوره بی خیال شو. اگه اینقدر پیگیر باشی خودت اذیت میشی. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
ما میگیم حرص کردم حالا فقط اینو دیدی؟

آره 

چون درست صحبت کردن خیلی مهم تره 

شما نباید نگاه کنی چطور صحبت میکننین باید نگاه کنی چطور درسته 

همون که خواهرت وقتی گفت شیک باش ،باید میگفتی از نظر خودم شیک پوشی رو تشخیص میدم نه از نظر شما 

البته شاید اینو گفته آمادکی داشته باشی برای رفتن 

بدونی که دارن جشن میگیرن شاید منظور بدی نداشته 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
آره  چون درست صحبت کردن خیلی مهم تره  شما نباید نگاه کنی چطور صحبت میکننین باید نگاه کنی ...

امادگی داشتم اون کلا گفته ک برا عکس قشنگ باشه ولی شماهم میتونستی قشنگ تر بگی ن اینک بگی حرص کرم چیه حرص خوردم 

اونجور بهتر بود 

گلی شما که جواب دادی دیگه حرص بیخیال عزیزم 

درست نبود اونجوری بگن ممکن یکی ناراحت بشه حق داری 

ولی وقتی جواب دادی کمتر بهش فکر کن 

البته منم مثل خودتم ولی جواب که میدم یبار مثل خودش رفتار میکنم 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
گلی شما که جواب دادی دیگه حرص بیخیال عزیزم  درست نبود اونجوری بگن ممکن یکی ناراحت بشه حق داری& ...

فداتشم مرسی درک کردی میدونی چیه اگه همه وقتی میخاستن کاری یا حرفی انجام بدن فکر میکردن اگ برا خودشونم‌اتفاق بیفته چ حالی میشن نمیکردم من ب خودمم مگم

فداتشم مرسی درک کردی میدونی چیه اگه همه وقتی میخاستن کاری یا حرفی انجام بدن فکر میکردن اگ برا خودشون ...

خدا نکنه عزیزم

دقیقا حرفت خیلی درسته ، خیلی ها اصلا اینجوری فکر نمیکنن 

وقتی همون کارو باهاشون میکنی اگه توی ذهنشون باشه کارخودشون یا خودت بگی ، میگن دوراز جون چقدر کینه ای و اینایی ، یا من که منظوری نداشتم و... 

ولی من ترجیح میدم اگر خیلی زیاد ناراحت شدم مثل خودش رفتار کنم اگر نه خیلی و جواب هم دادم مثلا برای اون کار دیگه نمیرم جلو 

اگر هم معمولی بود و ناراحتی گذرا یا حس میکردم اون فرد واقعا منظوری نداشته و با جوابم متوجه شده که حرفش درست نبوده ، ذهنمو درگیرش خیلی نمی‌کردم 

بنظرم باتوجه به اینکه بهتر می‌شناسی خودت عزیزم که منظوری نداشتن و با عکس العملت حداقل متوجه شدن ، خودتو اذیت نکنی گلی 

ولی اگه واقعا دلت راضی نمیشه و اینا میتونی توی عکس گرفتن اون موقع نباشی بااینکه مثل همیشه شیک و عالی بودی ولی بالاخره آدم قلبش از سنگ که نیست هر کنایه روی شوخی حتی ناراحتیش نکنه

ولی عزیزم دو مورد 

اینکه از قدیم گفتن کم محلی بدترین درده وقتی طرف متوجه نمیشه

و دومی اینکه گلی عکس العمل نشون بده ناراحت شدی ولی واقعا جوری رفتار نکن خودت اذیت بشی عزیزم 

من اوایل وقتی ناراحت میشدم هیچی نمیگفتم و کارم گریه بود 

یا گاهی مثل خودشون رفتار میکردم 

بعد دیدم بهتره بگم حرفش قشنگ نبود ناراحت شدم و اینا 

بعد دیدم برای کار بعضیا گفتن حرفشم کم پس عملا هم نشون دادم 

ولی این رفتارها رو نذار روی خودت تاثیر خدای نکرده بد بذاره که همش ذهنتو در گیر کنه 

یبار یه فامیل که مسن هم بود منو ناراحت کرد واقعا حرفش خوب نبود برای احترام هیچی نگفتم ، ولی دیگه حتی یک کلمه باهاشون حرف نزدم و گفتم واگذارتون کردم بخدا بااین حرفتون توی دلم 

و آروم شدم چون خدا جای حق نشسته 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
خدا نکنه عزیزم دقیقا حرفت خیلی درسته ، خیلی ها اصلا اینجوری فکر نمیکنن  وقتی همون کارو باهاشو ...

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی ....اره خدا میبینه همه چیو 🌹

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی ....اره خدا میبینه همه چیو 🌹

خواهش میکنم عزیزم⁦♥️⁩

کاری نکردم گلی 

زنده باشی عزیزم⁦♥️⁩

خواهش میکنم عزیزم⁦♥️⁩ کاری نکردم گلی  زنده باشی عزیزم⁦♥️⁩

قربون مهربونی و معرفتت

حداقل مثل بعضیا سرزنش نکردی 🌹