خدا نکنه عزیزم
دقیقا حرفت خیلی درسته ، خیلی ها اصلا اینجوری فکر نمیکنن
وقتی همون کارو باهاشون میکنی اگه توی ذهنشون باشه کارخودشون یا خودت بگی ، میگن دوراز جون چقدر کینه ای و اینایی ، یا من که منظوری نداشتم و...
ولی من ترجیح میدم اگر خیلی زیاد ناراحت شدم مثل خودش رفتار کنم اگر نه خیلی و جواب هم دادم مثلا برای اون کار دیگه نمیرم جلو
اگر هم معمولی بود و ناراحتی گذرا یا حس میکردم اون فرد واقعا منظوری نداشته و با جوابم متوجه شده که حرفش درست نبوده ، ذهنمو درگیرش خیلی نمیکردم
بنظرم باتوجه به اینکه بهتر میشناسی خودت عزیزم که منظوری نداشتن و با عکس العملت حداقل متوجه شدن ، خودتو اذیت نکنی گلی
ولی اگه واقعا دلت راضی نمیشه و اینا میتونی توی عکس گرفتن اون موقع نباشی بااینکه مثل همیشه شیک و عالی بودی ولی بالاخره آدم قلبش از سنگ که نیست هر کنایه روی شوخی حتی ناراحتیش نکنه
ولی عزیزم دو مورد
اینکه از قدیم گفتن کم محلی بدترین درده وقتی طرف متوجه نمیشه
و دومی اینکه گلی عکس العمل نشون بده ناراحت شدی ولی واقعا جوری رفتار نکن خودت اذیت بشی عزیزم
من اوایل وقتی ناراحت میشدم هیچی نمیگفتم و کارم گریه بود
یا گاهی مثل خودشون رفتار میکردم
بعد دیدم بهتره بگم حرفش قشنگ نبود ناراحت شدم و اینا
بعد دیدم برای کار بعضیا گفتن حرفشم کم پس عملا هم نشون دادم
ولی این رفتارها رو نذار روی خودت تاثیر خدای نکرده بد بذاره که همش ذهنتو در گیر کنه
یبار یه فامیل که مسن هم بود منو ناراحت کرد واقعا حرفش خوب نبود برای احترام هیچی نگفتم ، ولی دیگه حتی یک کلمه باهاشون حرف نزدم و گفتم واگذارتون کردم بخدا بااین حرفتون توی دلم
و آروم شدم چون خدا جای حق نشسته