2777
2789

یکی ازپیرزنای همسایمون چندسال پیش اومده بود خونه مامانم اینا داشت جومونگ میداد ابجیم میگه یهوبلند شد فرار کرد مادنبالش دوییدیم گرفتیمش گفتی چی شده میگه برگشته گفته اونا ازتوجعبه داشتن میومدن مارو بکوشن فرارکنین میگه حالا خودش میدویید 😂😂😂😂

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم یه بار که خواب بود یهو چشماشو باز کرد گفت همسر نیک فرمانبردار پارسا می‌کند شوهر خویش را فرمانروا... بعد دوباره خوابید از شدت خنده پتو رو گاز میگرفتم

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕
شوهرم یه بار که خواب بود یهو چشماشو باز کرد گفت همسر نیک فرمانبردار پارسا می‌کند شوهر خویش را فرمانر ...

وایییی منم دارم پتو رو گاز میگیرم الان 

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

اسی خیلی تاپیک خوبیه کاش پر بازدید شه تا همینجاش کلی خندیدم

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

برادرشوهرم شب عروسیش مست کرده بود رفته بود آبگرمکنو بغل کرده بود .دامادشون رفته بود تو جوب خابیده بود.پسرعمششوم رفته بود پیرزن همسایرو ماچ میکرد.داستانی داشتیم تا شیش صبح ما داشتیم مردارو از تونه ی مردم جمع میکردیم

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم