2777
2789
عنوان

علایم بارداری

81 بازدید | 23 پست

سلام.۴ روز عقب  انداختم روز اول منفی شد دیشب اصلا خط نشون نداد...دور نافم بعضی وقتا تیر میکشه..امروز حالت تهوع داشتم...لباس زیرمم چند بار کامل خیس شد.سینه هامم خیلی حساس شدن..میترسم دوباره تست بدم منفی باشه

۶۸..۶۵/۱۰۰....۶۳/۷۰۰...62/400.۶۲/۴۰۰..۶۱/۱۰۰شدمممم۶۰...به هدف رسیدم..59/600

لطفا راهنماییم کنید...کی دوباره تست بدم...دوبارم امروز یه بادی تو دلم پیچید که موهای تنم سیخ شد از این حس

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

لطفا راهنماییم کنید...کی دوباره تست بدم...دوبارم امروز یه بادی تو دلم پیچید که موهای تنم سیخ شد از ا ...

حالت تهوع به این سرعت توهمی بیش نیست.الان دیگه فکر کنم حداقل باید هاله رو بندازه تست کن 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
حالت تهوع به این سرعت توهمی بیش نیست.الان دیگه فکر کنم حداقل باید هاله رو بندازه تست کن 

معدم درد داره....نمیدونم دیگه نمیخوام بی بی چک بزنم ..برم‌مستقیم سونو بدم

دقتش بیشتره اگه باردار باشی مثبت نشون میده

آزمایش خونه؟دکتر باید بنویسه یا خودم میتونم برم ازم بگیرن؟

معدم درد داره....نمیدونم دیگه نمیخوام بی بی چک بزنم ..برم‌مستقیم سونو بدم

بعد بی بی چک میرن آزمایش خون عزیزم نه سونو 

شما الان بری سونو قطعا جنین دیده نمیشه میخوای بشینی استرس بگیری بارداری پوچه.اول آزمایش خون انشالله مثبت بود

هفته ۸ سونوی قلب 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

۴ رروز کمه میگم ۱۰ روز شه بعد تست بدم..شوهرم که میگه حتما بارداری ولی خودم مطمین‌ نیستم