اینا از اقدام هم میتونن باشن...ولی خب کرونا هم که هس همیشه همه جا بیخبر
هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدمها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
اینا از اقدام هم میتونن باشن...ولی خب کرونا هم که هس همیشه همه جا بیخبر
منم اقدام کردم سه روز مونده به پریودیم ...
شدیداً صبحا بدنم داغ میکنه. و گاهی زیر دلم تیر میکشه ، تکرر ادرار هم دارم شدییید ... دیگه نمیدونم الان بی بی چک نشون میده یا نه فعلا که با استرس منتظرم 😥😥😥
منم اقدام کردم سه روز مونده به پریودیم ... شدیداً صبحا بدنم داغ میکنه. و گاهی زیر دلم تیر می ...
استرس برا چی؟ خب اگه استرس داری یه بی بی بزن که استرس نداشته باشی
هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدمها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...