2789
عنوان

یه ادکلن مخصوص شب 🙊🙈معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 11349 بازدید | 91 پست

مرسدس بنز مردونس ولی عاشقشم

شنل رو دوست دارم

گلادیاتور

الانم یه اسپری واسه نامزدم خریدم که بزارم کنار هدیع ولنتاینش انقد بوش خوب بود زدم به خودم هی بوش میکنم😂😂😂😂

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسدس بنز مردونس ولی عاشقشم شنل رو دوست دارم گلادیاتور الانم یه اسپری واسه نامزدم خریدم که بزارم ...

عکس اسپریتو و قیمتش چندع

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

مرسدس بنز مردونس ولی عاشقشم شنل رو دوست دارم گلادیاتور الانم یه اسپری واسه نامزدم خریدم که بزارم ...

اینا عطره یا ماشین😐

لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد❤️
قیمتش چقدره

خیلی وقت پیش خریدم سیصد و خورده ای بود جدیدن نگرفتم

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

عنبرنسا بو بده تو اتاق قبل رابطه

هم ضدعفونی میکنه هم میبرت به دل طبیعت

س‌.ک.سی تر ازش نیست

کرونای عزیزم!!یک بهار،یک تابستان،یک پاییز و یک زمستان را دیدی.‌..از این پس همه چیز جهان تکراریست!!!! پس لطفا گورت را گم کن ....

شنل، بلوم

نه تند نه خنک، بوی شیرین قیمتش دومیلیون و سیصد 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

برای عطر و ادکلن سعی کنید متناسب با سلیقه همسرتون که عطرای گرم  شیرین دوست داره یا خنک و تلخ انتخاب کنید

چون قراره بوی عطر شما مختص همسرتون باشه 😉 و از اون گذشته بهتره عطر س ک س تون یه عطر خاص و ثابت باشه تا همسرتون نسبت به اون بو شرطی بشه 👍🏻

✅ ادکلن  ‏urban

بوش گرم و شیرینه

خیلی دوسش دارم❤️‏

✅دو تا عطر#  ‍ سی ک ب نظرم میاد ‏

یکی ایفوریاست و دیگری بولگاری جاسمین

ک توی سایتای خارجی هم خیلی لایک خور سک سش زیاد بوده عطر سکریفیس ک بویی گرفته شده از عطر معروف الین هست هم ‏بوی مرد پسندی داره و قیمتش مناسب تر ازدوتا عطر دیگه است

البته بازم سلیقه ایه

✅ برای ادکلن هم حتما اسکلاره ‏sclareeرو امتحان کنید. باافتخار ساخت ایران. با رایحه و ماندگاری عالی. قیمتش هم مناسبه. هم ‏مردانه هم زنانه داره.‏

✅راسیاتش ادکلن  ‌‏212 برای ... عالیه چون هم طبعی گرم داره  هم موندگاره فقط باید قبل از زدن یکم ب مچتون یا گردنتون یا جاهای ‏حساس🙈آب بزنید ک موندگاریش بیشتر بشه ادکلن لجند ومای در مشکیش هم خیلی عالین و مدندگارن

✅ ادکلن شالیز

✅ ادکلن های چنل بسیار بوی متفاوتی داره- جوری که چون همه استفاده نمیکنن میتونه بشه عطر اختصاصی- البته یه ذره ‏گرونه😔😄

✅ مارک عطر سک سی فیس ‏sexi face‏ - تقریبا گرم و شیرینه و ب شدت شهوت انگیز😁😁 موندگاریشم فوق العادس

✅ در مورد عطر و ادکلن و اسپرى چون خانوما نباید بوى عطزشون بيرون به مشام نامحرم برسه عطر و ادکلن رو گذاشتم کنار اينجورى ‏شوهرمم خيلى ازم راضيه به جاش اسپرى ميزنم توى خونه هم چون بچه دارم و نميخوام بوى غليظ ادکلن و عطر اذيتش کنه بازم ‏اسپرى ميزنم مخصوصا شبا توى اتاق خوابم يا در مواقع خصوصى با شوهرم😉من از اسپرى 212.... زنانه استفاده ‏ميکنم که شوهرم هم هميشه ميگه بوش آدمو يه جورى ميکنه.... ديگه خودتون حدس زديد چى گفتم....البته واسه بيرون اسپرى ‏ديگه اى ميزنم

✅ سلام عطر بیک عطر ایرانی و خوشبوووو

✅ عطر زنونه که بوی خنک و ملایمی داره،مارک ‏versaceخوبه که ساخت ایتالیاس

عطر مردونه که بوی ملایم و خنک و خییییلی خوش بو و متفاوتی داره مارک ‏Deep senseخوبه ک روش نوشته ساخت فرانسه

😉نکته😉این ادکلن ها رو از کوچه مروی خریدیم،قیمتاشون بالای70تومنه.مردونه ای ک معرفی کردم واقعااااااااا بوی عالی و ‏خاصی داره😍خییلی خوبه

✅من برند الیکس رو پیشنهاد میکنم که کاملا ایرانیه و شرکت پنبه ریز اون رو تهیه و توزیع میکنه

4 رایحه داره که همشون عالین

میتونید از این مدل هایی که اسم برده شده یه شیشه کوچیک یا تست بگیرید و یکی دو بار برای همسرتون بزنید ، اگه خوشش اومد برید شیشه بزرگشو بخرید 👌🏻

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اینا عطره یا ماشین😐

اولی هم عطره هم ماشین😂😂😂

کلا خوشبو ولی ضعیفه  

من نمیدونم شما اسانسش رو میگید یا خود ادکلنش رو

من ادکلنش رو دارم رنگ نقره ای ماندگاریش خیلی بالاست مناسب سن و سال من هم هست بالای ۳۵ سال. چون ته بوی شیرینی داره. اونیکه دوطرفش بنفش هست که شیرینتر و زنانه تر هم هست. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀