2777
2789
عنوان

خیانت

136 بازدید | 7 پست

سلام دوستان.همسر دوستم بهش خیانت کرده .قضیش جوری که خود آقا میگه ..طرف دوست دختر دوستش بود و با دوستش کات کردن بعد دختره زنگ میزنه به همسر دوستم و ازش کمک میخواد.خب آقاهم قبول میکنه پیام میدن.زنگ میزنن.دختره کافی شاپم دعوتش کرده اینم رفته .بعد خود همسرش اومده به دوستم گفته که اره همچین داستانی پیش اومده و اشتباه کردم الان بهت گفتم که دیگه تکرار نکنم .مشکل اینجاست دوستم هفت ماهه بارداره میگه از شوهرم بدم اومده چون بهم نگفته همش فک میکنم رابطه شون بیشتر بوده..دوستم قهر کرده اومده پیش من از من کمک خواسته..به نظرتون چیکار کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بره مشاوره 

اگر واقعا خیانت کرده بود نمیومد بگه هیچ وقت 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دوستم میگه با خنده بهم میگفته..میگه گفته چیزی بینمون نیست فقط خواستم اونارو آشتی بدم  😐

وقیح... من بودم یدونه میخابوندم تو صورت عنترش وای عصبی شدم

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
به نظرم بره مشاوره  اگر واقعا خیانت کرده بود نمیومد بگه هیچ وقت

منم همین حرفو گفتم که خب اگه چیزی بینشون بود چرا بیاد به تو بگه .اما میگه حتی اگه چیزیم نبوده بدم اومده که ازم چیزی رو پنهان کرده.

منم همین حرفو گفتم که خب اگه چیزی بینشون بود چرا بیاد به تو بگه .اما میگه حتی اگه چیزیم نبوده بدم او ...

ببین این الان بارداره حساسه حقم داره من خودم تو بارداری کمترین کاری شوهرم می‌کرد ناراحت میشدم و قهر و اینا ولی بعدا هورمون ها تنظیم میشه میتونه بهتر تصمیم بگیره به خاطر همین میگم بره مشاور تا یه وقت تصمیمی نگیره بعدا پشیمان بشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲