2777
2789
عنوان

هیستروسکوپی

76 بازدید | 8 پست

بچه ها کسی هیستروسکوپی تشخیصی انجام داده بخاطر سقط مکرر سقطام همش شش هفته بودن یعنی بیشتر از این رشد نمیکردن عکس رنگیم مشکلی نداشت دکترم گفت بهتره انجام بدی ممکنه ضرر داشته باشه برام و اینکه هزینش تو بیمارستان خصوصی چقدر ه با بیمه تامین اجتماعی کسی میدونه؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
دوستم چندماه پیش عمل کرد خصوصی سه ونیم میلیون،خودم پارسال دولتی صد وپنج هزار تومن شد

مشکلتون چی بود عزیزم

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستم چندماه پیش عمل کرد خصوصی سه ونیم میلیون،خودم پارسال دولتی صد وپنج هزار تومن شد

نتیجه هم گرفتی از عمل

بله عزیزم بعدش باردارشدم،انشاله قسمت شما بشه

ممنون عزیزم انشاالله

بله عزیزم بعدش باردارشدم،انشاله قسمت شما بشه

عملش چجوریه سخته همون روز مرخص میکنن با بیهوشیه؟

عملش چجوریه سخته همون روز مرخص میکنن با بیهوشیه؟

با بیهوشیه ،من دوساعت درد شدید داشتم یکمی بیشتر از درد پریودیه،حتما باخودت شیاف دیکنوفناک ببر،من فردای عمل مرخص شدم

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰