2777
2789

سوال منم هست

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای کم شدن باید حدود ۶۰-۷۰ درصد جامعه واکسینه بشه 

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
برای کم شدن با حدود ۶۰-۷۰ درصد جامعه واکسینه بشه 

فک نکنم بتونن ۷۰ درصد جامعشون رو واکسینه کنن

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

نه. چون یه کشور باید حداقل ۶۰ درصد جمعیتشو واکسینه کنه تا زنجیره بیماری بشکنه. هنوز هر کشوری نهایتا ۱۰ درصد واکسینه کرده. تاثیری رو امار نداره. ولی در کل هر چی امار واکسینه کردن داره تو دنیا میره بالا کم کم امار ابتلا داره میاد پایین.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
سوال منم هست

کشور هایی مثل چین و روسیه از اینترنت داخلی استفاده میکنن برای همین اخباری که دولت اجازه میده و خودش منتشر میکنه به بقیه جهان میرسه 

اطلاعات دنیا از این کشورها اون چیزی که دولت ها شون میخوان 

آمار واقعی گفته نمیشه