2777
2789
عنوان

فر یا توستر؟؟؟

135 بازدید | 9 پست

سلام دوستان بنظرتون فر تو کار بخرم بهتره یا توستر؟ جای فر تو کار دارم اما خب می تونم توسترمو اونجا جا بدم؟ از تجربه هاتون میگین؟؟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
سولاردام. فر از توستر بهتره گرونتر هم هست

چه مارکیش خوبه بگیرم؟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر خیلی اهل کیک پختن و شیرینی پزی و پیتزا و سوخاری و اینا هستی ماکروفر سولاردام بهترین گزینه هستش

ره اهلشم 

ماکروفر؟ اخه میگن ضرر داره من جای فر توکار دارم تو کابینتام

ره اهلشم  ماکروفر؟ اخه میگن ضرر داره من جای فر توکار دارم تو کابینتام

اره خب ماکروفر بخاطر اینکه اشعه ای هست و باتور پخت میکنه ضررش ببشتره،

اما سولاردام ها المنت دار هستند علاوه بر پخت نوری ،، 

ولی کلی بخوای حساب کنی برای سلامتی توستر ضرر کمتری داره 

فر کن از 6 میلیون آف خورده شده 1800 علتشو نمیدونید؟ 

اما اگه نظر داری تو کار بزاری ،همون ماکروفر بخر دیگه

اخه من کلا ماکروفر نمیخوام نظرم بین فر و توستر بود