2777
2789
عنوان

بی بی چک

79 بازدید | 18 پست

دوستان بی بی چک درصد خطاش کم ؟ 

بهش اطمینان هست ؟ 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

خطا داره ولي اگه خط دووم پررنگ بيفته خطا نيست صد در صد مثبته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خطا داره ولي اگه خط دووم پررنگ بيفته خطا نيست صد در صد مثبته

اگ ی خط بیوفته منفی این چی میشه بهش اطمینان کرد 

؟ 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍
اگ ی خط بیوفته منفی این چی میشه بهش اطمینان کرد  ؟

اونو ٣.٤ روز بعد دوباره تكرار كني و منفي باشه

منفيه ديگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سلام بچه ها منم ۱۴ روزه از اقدامم میگذره دیروز بی بی چک زدم یه حاله انداخت بعد امروز زدم خط ننداخت ب ...

خب این منفی دیگ ولی اگ مطمئن نیست تست بتا بده آزمایش خون منظورم 

۲۷ موعدم

اوه واسه تو دیرترم هس من میخواستم بی بی چک بگیرم قسمت نمیشد انگار هی یه اتفاقی میوفتاد یا نمیشد امروزم ک مامانم نزاشت گف بزار حداقل یه روز از موعدت بگذره بعد 😂

من این ماه اچ سی جی هم زدم خدا کنه بگیره ،بیا واسه همدیگه دعا کنیم باردار بااشیم‌ همین ماه به حق پنج تن😍😍🥰🥰💚💚 من ۵ماه اقدامم