2777
2789
عنوان

هفته دیگه سالگرد ازدواجمه بعدش

183 بازدید | 13 پست

بعد خواهرم گفت میخوام کیک درست کنم از این طرفم جاریم چند روز بعد زنگ زد گفت میخوام کیک درست کنم چون با اون رودروایسی داشتم به خواهرم گفتم حالا اون گفته ولش کن بذار درست کنه بعد ۱۰۰ هزار تومن پول وسایل کاپ کیک دادم گفتم توام اینا رو بزن گفتم دو طرف ناراحت نشن بعد خواهرم خیلی زشت برخورد کرد گفت اره من ناراحت شدم ب من برخورد همش هوای اونو داری استاد کیکه خانوم منم ناراحت شدم تمام وسایل کاپ  کیک رو ریختم دور برگشته میگه تو دلت برام سوخت اونا رو خریدی درست کنم واقعا خستم داره حالم بهم میخوره از این خاله زنگ بازی ها

خودت درست کن یا بخر منت هیچکی هم رو سرت نباشه راحت

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت درست کن یا بخر منت هیچکی هم رو سرت نباشه راحت

اخه من حرفی نزدم داره تند تند تو واتس اپ پیام میده بخدا به قرآن بغضم گرفته گفتم جاریم غریبس نره چرت و پرت بگه یا بگه ب من بی محلی کرد گفتم خواهرم درکم میکنه 

میدونی چون اول خواهرت گفته باید به جاریت میگفتی که خواهرمم قراره درست کنه 🤔🤔 البته چون جاری غریبس ...

من به قرآن بودم سر جاری خواهرم این مدلی میشد اصلا ناراحت نمی شدم میگفتم حالا اون غریبس ب خواهرم گفته من و خواهرم همیشه که با همیم حالا مراسمی خودمونی تر می گم خواهرم درست کنه

شمام اگه خواهرت پشت هم ویس بده بد حرف بزنه بغضتون بگیره مثل من میشد میخوام دقیقا بدونم الان من چه تق ...

مدیریت کن سیاست داشته باش خواهرتم باید درک کنه که چیزی جز زحمت براش نیست تشکر کن و بگو ممنون ک درکم میکنی اینا ب ذهنم میزسه

ب فکر اینده باش
مدیریت کن سیاست داشته باش خواهرتم باید درک کنه که چیزی جز زحمت براش نیست  بگو ممنون ک درکم ...

همه رو بهش گفتم گفتم زحمتش میفته گردن اون تو که اذیت نمیشی از دوشب قبل گفتم فکر میکردم تو درکم کنی نه این طوری با من حرف بزنی بعدش میگه حتما منم خواستی دعوت کنی با شوهرت کلی دعوا کردی سر من اخه واقعا این حرفا چیه میزنه 

همه رو بهش گفتم گفتم زحمتش میفته گردن اون تو که اذیت نمیشی از دوشب قبل گفتم فکر میکردم تو درکم کنی ن ...

بعدا باهاش کامل صحبت میکنی شاید از ی جا دیگ دلخوره فعلا بیخیال

ب فکر اینده باش