2777
2789

توبه🙄

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈

ذکر استغر الله و صلوات زیاد

همسرم تاج سرم و عشقم❤میگم تاج سرمی تا بدونی ملکه منم👸همه ی زندگی منو باباتی دخترکم🧚‍♀️👨‍👩‍👧به امید روزی که خدا داداشیتو بهمون هدیه بده🤰۲۱سالمه🙆‍♀️ و با افتخار خانه دار هستم😙اگه حستون گف تاپیک پربازدید میشه تگم کنید😚خدایا شکرت شکرت شکرت که زندگیمونو خوب کردی🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توبه استغفارنمازشب بخون اگ میتونی خیلی خوب

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

چجور گناهی بستگی به گناهت و میزان عمق پشیمانی خدا به هر ادمی فرجه میده

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

خدا ارحم الرحمینه .. مطمئن باش توبه کنی و بهش قول بدی که دیگه اون گناه رو تکرار نکنی می بخشدت ... برای محکم کاری میتونی یکی از ائمه رو که ارادت خاصی بهش داری رو واسطه کنی بین خودت و خدا 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
چجوری 

توبه کن از خدا بخواه کمکت کنه دیگه گناه نکنی خودتم گناهاتو بزار کنار اگه هم اشتباها مرتکب شدی استغفار کن ولی استغفارت باید دلی باشه نه فقط زبونی

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈
خدا ارحم الرحمینه .. مطمئن باش توبه کنی و بهش قول بدی که دیگه اون گناه رو تکرار نکنی می بخشدت ... بر ...

چی بگم بهشون؟

که واسطه شن

من‌امام رضا و حضرت زهرا 

میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟ خدایا شکرت..
چی بگم بهشون؟ که واسطه شن من‌امام رضا و حضرت زهرا 

خوب به زبون خودت حرف بزن دیگه .. هر کس نوع حرف زدنش با خدا متفاوته ... و یه جور خاصی باهاش حرف میزنه ... به خدا بگو میدونم تو خیلی بخشنده ای خیلی مهربونی .. از رگ گردن به من نزدیک تری ... خدایا من اشتباه کردم تو بزرگی رئوفی ..ستارالعیوبی ... کمکم کن .. توبه مو قبول کن ... قول میدم دیگه تکرار نکنم .. بنده ی خوبی باشم برات و این چیزا

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹