2777
2789
عنوان

عروسیم

269 بازدید | 11 پست

پارسال همین موقع عروسیم بود چقد خوشحال بودم چقد همه فامیل خوشحال بودن سه روز کامل بزن و برقص بود انگاری همه میدونستن این آخرین خوشی آخرین حال خوب ماست الان بعد یک سال از اون همه شور و شوق یه دختر افسرده باقی مونده که کارش فقط شده با قاب عکس مادرش صحبت کنه ، قدر روزای خودتون بدونید ، اگر ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید....

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتش کنه عزیزم

ولی بدون بازم روزهای خوش در راهه روزهای شادی در کنار همسرت روزهای به دنیا اومدن فرزند یا فرزندانت و....

با اندوه فقط خودتو ازرده میکنی و.مسلما مادرتم ناراحت خواهد بود 

فکر نکن این حرفا رو از سر بیخیالی میزنم منم پدرمو از دست داذم و هزاران مشکل بدترم از سرم گذروندم و فهمیدم شادی تنها انتقامیه که میشه از دنیا گرفت

خدا بیامرزه ولی خودت رو اذیت نکن همه ما یه روز میریم منم بابام و چند ساله از دست دادم چه میشه کرد با ناراحتی ما اونا برنمیگردن فقط روحشون ناراحته سعی کن به زندگیت برسی به این چیزا فکر نکن .به جاش برا مادرتون فاتحه بخونین کارای خیر انجام بدین و بدانین با این کارا مادرتون خوشحال میشن.

خدا رحمتش کنه عزیزم ولی بدون بازم روزهای خوش در راهه روزهای شادی در کنار همسرت روزهای به دنیا اومدن ...

خیلی تنها شدم چون دور از فامیل هم زندگی میکنیم فقط مادرم داشتم حتی از بچه دار شدن هم هراس دارم چون کسی ندارم حتی یه هفته بیاد پیشم بمونه دوست ندارم مادر شوهرم بیاد ، بعدا خدایی نکرده منت بزاره 

خدا بیامرزه ولی خودت رو اذیت نکن همه ما یه روز میریم منم بابام و چند ساله از دست دادم چه میشه کرد با ...

آدم با مردن اعضای خانوادش انگار دیگه هیچوقت از ته دل خوشحال نمیشه

آدم با مردن اعضای خانوادش انگار دیگه هیچوقت از ته دل خوشحال نمیشه

منم همینجور مثل شما فکر میکنم از بچگی پدرم رو از دست دادم الان دوماهه مادرم فوت کرده ولی چاره ای نداریم جزذصبر وادامه زندگی دیگه فکر میکنم از ته دل شاد نمیشن با نداشتن پدرم هم همین حس رو داشتم الان که مادرمم رفت....

منم همینجور مثل شما فکر میکنم از بچگی پدرم رو از دست دادم الان دوماهه مادرم فوت کرده ولی چاره ای ندا ...

وای عزیزم چقد سخت شده برات ، انگار آدم بی پشت و پناه میشه

خیلی تنها شدم چون دور از فامیل هم زندگی میکنیم فقط مادرم داشتم حتی از بچه دار شدن هم هراس دارم چون ک ...

عزیزم خدا بزرگه منم موقع زایمان کسیو نداستم به هر حال گذشت غصه روز نیومده رو نخور

برای مادرت خیرات بده فاتحه بخون ازش بخواه برات دعا کنه