سلام دوستان من یه مشکلی دارم هرکس میاد خواستگاریم به یه بهونه ای کلا بهم میخوره تا الان چندین نفر اومدن و نشد یکی گفت بهم بختت بستس من توکلم به خداست و اعتقادی ندارم الان یه شخصی بحثش شده میخوان بیان خواستگاری شرایطشون خوبه و مورد پسندمه همش اما میترسم اینم یجوری نشه دیگه نا امید شدم دوستان دعایی ذکری چیزی هست دیگه خسته شدم منم نیاز به همدم دارم🤕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توو محل کسی باهاتون مشکلی نداره ک توو تحقیق بدتون رو بگه .
وقتی میان خواستگاری همه چیز خوب پیش میره . طرز صحبت ! سلیقه ! ...
شایدم هنوز قسمتت نشده . غصه نخور دیر نشده
گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم
خب اخه دفعات قبلی چرا به هم خورد علتش مهمه شاید یه اشتباهی داری توی برخورد یا چیزی....رفعش کنی
نه مثلا خواهر اون اقا اومده گفته میخوایم بیایم خواستگاری و خیلی مشتاقن بعد ۲ روز میاد میگه شرمنده داداشم نمیخواد یا مثلا یکی دیگه اومد سر همه چی اوکی شدیمیهو روز تعیین مهریه گفتن داماد منصرف شده من حتی رفتممشاوره گفتن اصلا مشکلی ندارم