دخترا من بکی از فامیلامون یه قرص مصرف میکرد طی یکی دوماه ماه موها از گردن اومد تا زیر کمر بعدم تا ران پاهاش رشد کرد موهاش پر و خوشگل شد اسم قرصه یادش نی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :")🥀✨
ـ برای خودت گـــ⚘ـل بخر ، شام خودتو مهمون کن ، عودی روشــــ⚡ــن کن برا خودت ، آرایـــ👑ــش کن ، بـــــخــ🤣ــنــــد،بـــرقـ🥳ـص و تو آینه به خـــ🙃ـودت چــــشــ😉ــمـــک بزن ، فراموش نکن هیچ کس، به اندازه خودت تورو دوســـ❤ـــت نداره ،گاهی برای خودت پـــزشـــ👩⚕️ــک باش ، کمی قــــ💊ـرص خــــنــ😅ـــده تــــجــ✏ـویــــز کن ، هر شـ6ــش ساعت یک بار ، حتما که نباید مدرک و مطب داشته باشی ، خودت نــســ📝ــخــه ای بنویس با خــ✍ــطـ خــ😍ــوش روحت را درمــ🩺ـان کن و بـــــخــ😂ــنـــــد بی بـــ🙃ــهــانــه ♡•ツѕ.ᶠ
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)