2777
2789
عنوان

چقد سخته

221 بازدید | 19 پست

یکیو از ته دل دوست داشت باشی و بدونی سر انجامی نداری باهاش 

میدونی طرف هیچموقه قصدش جدی نیس فقط حرفشو‌میزنه

و بعد از کلی کلنجار باخودت شهامتشو پیدا کنی و ب رابطت باهاش پایان بدی😔برام دعا کنید بتونم طاقت بیارم خداکمکم کنه.طرف بره دنبال زندگیش 

و وقتی واقعا سهم‌ من نیست  بهم دیگ هیچموقه برنگرده 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

🤕

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستش داری یا باهم دوست هستید🤔

دوست بودیم بعد دوسال کات کردم امروز باهاش

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
الان ناراحتی عزیزم یه مدت دیگه از خودت ممنون میشی

اره سخته ولی بهترین‌کاره 

میدونم منم درگیر یه عشق ممنوعه شدم.ولی باید محکم بود چون اگ سخت نباشی باختی

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

میگذره بنظرم تو خیلی شجاعت داشتی و قوی هستی که تونستی منطق رو انتخاب کنی

فقط خداکنه  خدا بهم توانشو بده  بگذرونم

سخته یکیو دوس داشته باشی و بخاطرش قید همرو بزنی و ب هیچ ادم مذکری ن فکر کنی ن نگا کنی  ولی اون ...

دیگ خواستن زوری ک نیست باید پذیرفت 

میدونم منم درگیر یه عشق ممنوعه شدم.ولی باید محکم بود چون اگ سخت نباشی باختی

😔کاش ادما انقد دروغگو نبودند 

😔کاش ادما انقد دروغگو نبودند 

هر وقت خواستی بهش فکر کنی خودتو سرگرم کن ممنوعه اس پس باید فراموش بشه.محکم باش و بدون  تنها نیستی و خیلیا این روزا رو گذروندن و این تویی ک انتخاب میکنی یه دختر سرخت باشی یا یه آویزون بیچاره

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز