2777
2789
عنوان

هیستروسکوپی

367 بازدید | 8 پست

بچه ها کسی هیستروسکوپی تشخیصی انجام داده بخاطر سقط مکرر عکس رنگیم مشکلی نداشت دکترم گفت بهتره انجام بدی ممکنه ضرر داشته باشه برام و اینکه هزینش تو بیمارستان خصوصی چقدر ه با بیمه تامین اجتماعی کسی میدونه؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
عزیزم من بعد سقطم انجام دادم نه چه ضرری داره؟ هیچ مشکلی نداره من ایران نیستم متاسفانه هزینه شو نمیدو ...

نتیجه هم گرفتی عملش سخته من از بیهوشی خیلی میترسم

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نتیجه هم گرفتی عملش سخته من از بیهوشی خیلی میترسم

نه من بیهوش نبودم بی حسی موضعی بود. اگه رحمت مشکلی دااشته باشه مثل پولیپ همونجا بر میدارن. اصلا عمل حساب نمیشه که بخوای بترسی! بعدم من یه سر پستتاتو دیدم بارداری پوچ ربطی به رحم نداره ! تست کروموزوم و اسپرم و ایمنی انعقادی بده

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
نه من بیهوش نبودم بی حسی موضعی بود. اگه رحمت مشکلی دااشته باشه مثل پولیپ همونجا بر میدارن. اصلا عمل ...

اره عزیزم  ازمایش دادم مشکلی نبود من عکس رنگیم هم مشکلی نداشت یعنی ممکنه اینو الکی انجام بدم و ربطی به سقط نداشته باشه

متخصص زنان و زایمان در تهران

با کلیک روی لینک بالا لیست پزشکان متخصص زنان و زایمان همراه با آدرس و خدماتی که ارائه می دهند را مشاهده می کنید

برای دیدن لیست بهترین متخصصین هیستروسکوپی لینک زیر را ببینید

متخصصین هیستروسکوپی در تهران

سلام عزیزم. من خواهرم پارسال هیستروسکوپی انجام داد خیلی راضی بود. هزینشو الان باید بپرسی ولی دکترش خانم دکتر پرستو سهیل بود که همه تعریفشونو میکنن کارشون عالیه. اسمشونو داخل گوگل سرچ کنی میاره برات.