2777
2789
عنوان

لوس بازی خواهر و برادری

628 بازدید | 12 پست

پیرو تاپیک پربازدید ها

واقعا افکارتون خیلییی سمی و داغونه بابا! 

چقدر یه ادم میتونه عقده ای و حسود باشه ک ب شوخی و لوس بازی های خواهر و برادر حسادت کنه.

چقدر سطح فکرتون خراب و پایینه.

البته بلانسبت بعضیاتون.

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

من ۲۵ سالمه

همش می لولم ت داداشم.

چون عاشقشم.

فکر این که ی خل مغز مث بعضیا بخواد ب رابطه خواهربرادری حسادت کنه واقعا اذیتم میکنه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا حسوری میکنی پربازید شده🤔🤔🤔

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

عزیزم من خودم عاشق برادرم هستم و به هیچ عنوان کسی منکر عشق خواهر برادری نمیشه و اتفاقا آدم لذت میبره ازینکه خواهر همسرش همیشه پشت همسرش باشه، اما تو ذات اکثر دخترا یه کوچولو حسادت نسبت به همسرشون هست و دیگه اون وظیفه ما خواهرشوهراست که یه کم درک کنیم نه اینکه بریم وسط داداش و زنش سر سفره...هر چیزی حدی داره دیگه.