2777
2789
عنوان

ریزش مو😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 26 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چطوری بیخیال بشم اخه؟صب تا شب تو فکرشم

میدونم بخدا درکت میکنم خواهرمم شب تا صبح گریه میکنه اینقد موهاش کم پشته اینهمه ازمایش میده بخدا دکتر نموندت نرفته باشه دارو نمونده مزوتراپی و.... ولی خوب نمیشه من خودمم موهام کم پشته الانم زایمان کردم کلا کچل شدم ولی بهش فک نمی کنم چیکار کنم به زور که نمیشه اینمه ادم یکی پا نداره یکی دست یکی سزطان هیچ کس کامل نیس  باید بگیم خدایا شکرت جز اینا نیستم و فقط این باشه خوبه بدتر نشیم بهش فک نکن تا بهش فک کنی بدترم میشی 

ببین ابلیمو طبیعی هرربار که میری حموم یکم با شامپوت قاطی کن ببین کمتر می ریزه زیادم نزار شامپو رو‌موهات بمونه

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍
میدونم بخدا درکت میکنم خواهرمم شب تا صبح گریه میکنه اینقد موهاش کم پشته اینهمه ازمایش میده بخدا دکتر ...

من موهام تا ۲۳سالگی اینقد پر و خوش حالت بود تو کل فامیل معروف بودم میگفتن بهم راپونزل

اما بعد از ازدواج یواش یواش شروع به ریزش کرد الان ۱۱ساله درگیر ریزش موئم 

دیگه داره کف سرم معلوم میشه

من موهام تا ۲۳سالگی اینقد پر و خوش حالت بود تو کل فامیل معروف بودم میگفتن بهم راپونزل اما بعد از از ...

میدونم بخدا منو خواهررمم اینطوری بودیم اینقد موهامون خوش حالتو پر پشت بود الانم هیچ کاری نمی تونیم بکنیم چون دکتر زیاددرفتیم جواب نگرفتیم  مثه شما امپول گرثه ویتامین های ب زدیم که کلاصورتمونم جوش  زد باهاش

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍
میدونم بخدا منو خواهررمم اینطوری بودیم اینقد موهامون خوش حالتو پر پشت بود الانم هیچ کاری نمی تونیم ب ...

صورت منم جوش زده

میگم این روش شیوانا رو من نصفه عمل کردم بعد بیخیال شدم

اما الان میخوام سه ماه کامل ادامه بدم

شما هم میخوای امتحان کن

صورت منم جوش زده میگم این روش شیوانا رو من نصفه عمل کردم بعد بیخیال شدم اما الان میخوام سه ماه کام ...

خواهرم امتحان کرد بدرد نخورد براش حالا شما امتحان کنه انشالله جواب بده اگه جواب داد بهم بگو حتما

سه ماه کامل استفاده کرد؟

نه فک کنم یهدماه