2777
2789
عنوان

کارم اشتباه بود

144 بازدید | 16 پست

من مادرم فوت شده قبل فوتش یکی ازانگشتراشوگفت واسه تویکیش واسه خاهرم گوشواره هاش واسه زن داداشم همه اینادست خواهرم بوددیروزگفتم انگشترمنوبیار بده اوردولی هس کردم ناراحته میگف بده به من هروقت بچت دنیااومدمیارم واست ولی من گرفتم گفتم میبرم خونمون الان عذاب وجدان دارم میترسم ناراحت شده باشه

خدایاشکرت 🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بشه مال خودت بود دیگ

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

کارت اشتباه نبود 

اگه دیدی نتونستی یکی و از دلت بِکنی ؛بدون اون عشقه ؛)    اون دختر احساساتی و خوش قلب اون دختر قبلی و با دستای خودم کشتمش والان یه سنگ ازش مونده یه سنگ بی رحم و تلخ ! چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره!♡
من یه دختر دارم دو پسر همیشه به شوهرم میگم بعد از مرگم طلاهام فقط برای دخترمه چقدر مادرت خوش قل ...

ممنونم عزیزم .ایشالله سایتون همیشه بالاسربچه هات باشه زنده باشن ایشالله

خدایاشکرت 🩷

ایشالله به همین زودیاحامله شی عزیزم تیکربارداری توببینم عزیزم

نمیدونم چی بگم در برابر این آرزوی قشنگی که برام کردی 😍 

چقدر دل بزرگی داری الهی که به هرچی آرزو داری برسی 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

نمیدونم چی بگم در برابر این آرزوی قشنگی که برام کردی 😍  چقدر دل بزرگی داری الهی که به هرچی آر ...

من شش هفتم بودبارداربودم مادرم فوت شد پدرمم بچه بودم فوت شد  الان۱۷هفتمه وبچم پسره.حتمابعدنمازم واست نادعلی میخونم خدابهت دوقلوبده😍😍اسمتوبهم بگو لطفا

خدایاشکرت 🩷

من شش هفتم بودبارداربودم مادرم فوت شد پدرمم بچه بودم فوت شد  الان۱۷هفتمه وبچم پسره.حتمابعدنمازم ...

الهی عزیزم خدا رحمت کنه پدر و مادرتونو خدا بهتون صبر بده 

ان شاءا... به سلامتی نی نی قشنگ رو به دنیا بیاری و از داشتنش کیف کنی 

خیلی ممنونم عزیزم اسمم میتراست منم حتما برات دعا میکنم اگه خدا دعای منو بشنوه 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️