2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه بودم با پسر فامیلمون دعوا گرفتم جلوی بابا و مامانش گفتم پدرسگ صلواتی  هنوز هنوز مامانش میگه ...

فحست ترکیب تناقض ها بود😁

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

ولی اگه خاطره بازی باشه 

ما دهه شصتیها درسته سختی کشیدیمو و امکانات کم بود ولی پدر و مادرامون زود قهر نمیگردن یا طلاق نمیگرفتن

خیلی خیلی کم بود

وفا و حرمت نگه داشتن زیاد بود

صبر م زیادتر بود

یبار بچه خواهرشوهرم مریض شد اینم گفت ب خواهرت اس بده ببین چه شربتی بهش بدم.منم اس اشتباهی برا خواهرشوهرم فرستادم توشم چرت پرت نوشته بودم راجع به بچه خواهرشوهرم....ک فلانی همیشه سرما میخوره دماغش اویزونه چه شربتی بخوره خوب بشه....شانس اوردم رفته بود دسشویی با چ فلاکتی رفتم پاک کردم 

رفته بودم رادیولوژی پسره جوون بود میخواست عکس از یه دندونم بگیره دستاش میلرزید، همکارا خانمش چشا گرد، بعد اومد برگه داد به من، من سرم پایین بود اون رفته بود من داشتم ازش تشکر میکردم😅خدا همه داشتن منو نگاه میکردن خدااااااا

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

قدیما دستگاه سی دی داشتیم دخترخاله خنگم با من تو خونه تنها بودیم گفتش بیا این سی دی فیلم +۱۸ک مال داداشم بود بزاریم ببینیم ما گذاشتیم همانا یهو برق رفت سی دی موند داخلش من یعنی ده سال پیر شدم تو اون چند دقیقه ک برق رفت .....برق اومد سی دی دراوردیم

کلا هرچی بدبختی کشیدم عاملش دخترخاله خنگم بود